- 1,930
- 1,037
- 113
Destekte sıra bekliyorum onay için ama sıra boyna yükseliyor
hacı desteğin onaylayacağını nerden çıkarttınDestekte sıra bekliyorum onay için ama sıra boyna yükseliyor
Şansımı deniyecem reishacı desteğin onaylayacağını nerden çıkarttın![]()
TamamUYARI!!!!!
Beyler. Uyarmadi demeyin.. kimlik,selfie,kağıda yazı yaz falan... Bunları internet üzerinden dolandırma amaçlı satışlarda kullanıyorlar. Yakında mahkemede soluğu alırsınız. Hangi düzgün site bu istenilenleri istemiş ki?
telefon satıyor. Kimliğim bu deyip foto atıyor, ama hesabımda bloke var şu hesaba gönder diyor.. ertesi gün dolandırılan beni bu kişi dolandırdı deyip savcılığa gidiyor. Haa sonunda hak yerini bulur ciksr mı, çıkar.. ama en az 2 sene uğraşırsınız. Birde birden fazla dolandırıcılık olayında kullanırlarsa, mahkemeyi yol yaparsınız.
Pezevenk benim ki hala dönüyor karı gibiHalla dönüyor gavat
Bu beyinle 2k nasıl yaptın bakiyeyiGranpasha çekim
vbet aynısını istedi bendenUYARI!!!!!
Beyler. Uyarmadi demeyin.. kimlik,selfie,kağıda yazı yaz falan... Bunları internet üzerinden dolandırma amaçlı satışlarda kullanıyorlar. Yakında mahkemede soluğu alırsınız. Hangi düzgün site bu istenilenleri istemiş ki?
telefon satıyor. Kimliğim bu deyip foto atıyor, ama hesabımda bloke var şu hesaba gönder diyor.. ertesi gün dolandırılan beni bu kişi dolandırdı deyip savcılığa gidiyor. Haa sonunda hak yerini bulur ciksr mı, çıkar.. ama en az 2 sene uğraşırsınız. Birde birden fazla dolandırıcılık olayında kullanırlarsa, mahkemeyi yol yaparsınız.
Valla ben 130 dolar yaptım bakiyeyi 1000 TL çekim verdim inşallah gelir bu hangi maile atıyoruz maili bilen varmiDalga geciyorlar milletle
Vbet ne ki? Ana akım siteler istiyor mu? Ona bak senvbet aynısını istedi bendenbuna ne dersin
tmm.UYARI!!!!!
bu kadar korkuyosan oynama bilader ona bakarsan siteye para yatırırken random gönderiyorsun o kişide sıkıntılı olursa yine patlarsın .dUYARI!!!!!
Ben uyardım kardeş. Oynamak para yatırmak başka. Kimliğin fotoğrafı kullanılması başka. Ne alaka aq kimlik fotosu demiyor kimsebu kadar korkuyosan oynama bilader ona bakarsan siteye para yatırırken random gönderiyorsun o kişide sıkıntılı olursa yine patlarsın .d
Deneme bonusu olarak 5 dolar mı veriyor 25 miŞansımı sikim
26Deneme bonusu olarak 5 dolar mı veriyor 25 mi
İyi bari 5 değilmiş 1 gün 10 saat oldu hala benimki onay almadı