- 3,406
- 2,176
- 113
2 saat oldu tam tamına 100 kişiden 4 kişiye düştü şimdi tekrar 130 kişiye çıktı 2 saattir desteğe bağlanmayı bekliyorum sanırım bu böyle döngü olacak 4e gelince tekrar 130a çıkacak
Kanka canlı desteğe niye bağlancan sor ben anlatim sana2 saat oldu tam tamına 100 kişiden 4 kişiye düştü şimdi tekrar 130 kişiye çıktı 2 saattir desteğe bağlanmayı bekliyorum sanırım bu böyle döngü olacak 4e gelince tekrar 130a çıkacak
sen ne soracan kardes onay soracaksan bekleme ben 2 gündür bekliyom2 saat oldu tam tamına 100 kişiden 4 kişiye düştü şimdi tekrar 130 kişiye çıktı 2 saattir desteğe bağlanmayı bekliyorum sanırım bu böyle döngü olacak 4e gelince tekrar 130a çıkacak
Kyc bilemem ama süreç içinse anlatimKanka canlı desteğe niye bağlancan sor ben anlatim sana
Evet bendede öyleEkli dosyayı görüntüle 786514
Şu anda inceleniyor yazmıyordu bende şimdi bu geldi sizde de var mı
Bende de öyleEkli dosyayı görüntüle 786514
Şu anda inceleniyor yazmıyordu bende şimdi bu geldi sizde de var mı
Muhtarla şarap ictigin esnada dansozun memesine 100$takarken selfi çekip kimlik fotosu gönderdin mi knk belki ondan red edilmiştir bu belgeleri göndermediysen 😂😂13 saat sonra cekim reddedildi ama not düşmüşler bi de cekim onaylanmistir diye. Neyse sanirim cuzdanda hatali girdim tekrar talep verdim bakalim 13 saat sonra ne olacak🤭
999 olurmu5 kavanoz bal 1000 lira
olur999 olurmu
Ödeme seçenekleri nelerdir
eldenÖdeme seçenekleri nelerdir
Selfie yok be sadece kimlik.isityolar kimligimiz zaten her yerde var binde burda olsunMuhtarla şarap ictigin esnada dansozun memesine 100$takarken selfi çekip kimlik fotosu gönderdin mi knk belki ondan red edilmiştir bu belgeleri göndermediysen 😂😂
Hangi oyunda çevrim yaptinEvet cuzdani yanlis girmisim duzeltince yarim saat icinde onayladilar gonderdiler valla ilk cekimi gelen benim sanırım 🤭🤭🤭