- 103
- 27
- 28
Kayıt olayım mı devam mı bonus
Bilseydik bende akşam açardım uyeliksabah yaptım o doğrulanmadı şimdi abim açtı yarım saaate onaylanmış
Herkeste aynı olmuyor bence bende 1 saat önce açtım daha dogrulanmadiBilseydik bende akşam açardım uyelik
Sırasıyla diyor amaHerkeste aynı olmuyor bence bende 1 saat önce açtım daha dogrulanmadi
Sırasıyla olsa 10 saat önce verenlerin çoktan onaylanirdiSırasıyla diyor ama
Sırayla değil benimki 10 dk sürdüSırasıyla diyor ama
Bunlar ödeme yapacak gibi değil zatenYarın onaylarlar sonra da bonus bitti derler
Bilmemesi normal onlar incelemiyorkiEkli dosyayı görüntüle 786222bilmiyormuş canli destek de ahahha komedi ya valla
Kayıt olurken bile kumar oynatıyorlar Allah bilir finanstakiler gelen isimleri tombala gibi cekiyordurİşlem sırası ile alakası yok sistemleri bozulmuş kimininki 10 saniyede onaylaniyoe
Kimlik olsa anlatacam da bu nedir ya çekim yaparken işte kimlik bak isine yani saçma bu sekilBilmemesi normal onlar incelemiyorki
Devam ediyorKayıt olayım mı devam mı bonus
Benimki 8 saatde onaylandiEkli dosyayı görüntüle 786222bilmiyormuş canli destek de ahahha komedi ya valla
Çekim yapmak için mailden kimlik on arkada istiyorKimlik olsa anlatacam da bu nedir ya çekim yaparken işte kimlik bak isine yani saçma bu sekil
Site ad soyad göre mi onayliyor diye düşündüm o kadar kısa sürede onaylanmış ya seninkiAnlmadim