http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 100 Yıl Hapis

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,411
2,166
113
Sonuç olarak Allah kimseyi cahilliğiyle sınamasın. Bu işler hep cahilliğin verdiği cesaretle ''Bana bişey olmaz" diyerek yapılan işler. Çok dikkatli olmak lazım şakası yok bu işlerin.

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,030
1,402
113
giren bize girdi yine. arabayı satacam karşı tarafın zararını karşılamak için belki düşürürler bu vesile ile cezayı diye. Bu davada yanan ben oldum anasını satim.
En fzla 2,3 ay yatıp cıkar satma arabayı degmez

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,644
551
113
Özellikle kızlı erkekli yüzbinlerce öğrenciyi içerimi atacaklar cahilce işler yaptıkları için

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,269
1,060
113
Özellikle kızlı erkekli yüzbinlerce öğrenciyi içerimi atacaklar cahilce işler yaptıkları için
Tamam da savcı nereden bilsin kimin suçlu olduğunu ? Gerçekten dolandıran da hesabımı çalmışlar diyorsa bu işin içinden nasıl çıkılacak ?

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,644
551
113
Tamam da savcı nereden bilsin kimin suçlu olduğunu ? Gerçekten dolandıran da hesabımı çalmışlar diyorsa bu işin içinden nasıl çıkılacak ?
Bu hesabı kiralayanlar tabiki suçlu hayrınamı kiralıyorlar aldıkları 3 5 bin sanki bir işe yarayacakmış gibi bu hesaplar kumar dolandırıcılık gibi yasal olmayan işlerde kullanıyorlar olan genelde gariban üniversiteli çocuklara oluyor

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,042
3,239
113
Kuzenim aynı şekilde banka hesabını kiraldı diye yıllar dır 50 dosyası vardır belki girip çıkıyor sürekli akıllı olun