- 3,411
- 2,166
- 113
giren bize girdi yine. arabayı satacam karşı tarafın zararını karşılamak için belki düşürürler bu vesile ile cezayı diye. Bu davada yanan ben oldum anasını satim.Çok yapmışlar
giren bize girdi yine. arabayı satacam karşı tarafın zararını karşılamak için belki düşürürler bu vesile ile cezayı diye. Bu davada yanan ben oldum anasını satim.Çok yapmışlar
En fzla 2,3 ay yatıp cıkar satma arabayı degmezgiren bize girdi yine. arabayı satacam karşı tarafın zararını karşılamak için belki düşürürler bu vesile ile cezayı diye. Bu davada yanan ben oldum anasını satim.
Tamam da savcı nereden bilsin kimin suçlu olduğunu ? Gerçekten dolandıran da hesabımı çalmışlar diyorsa bu işin içinden nasıl çıkılacak ?Özellikle kızlı erkekli yüzbinlerce öğrenciyi içerimi atacaklar cahilce işler yaptıkları için
Bu hesabı kiralayanlar tabiki suçlu hayrınamı kiralıyorlar aldıkları 3 5 bin sanki bir işe yarayacakmış gibi bu hesaplar kumar dolandırıcılık gibi yasal olmayan işlerde kullanıyorlar olan genelde gariban üniversiteli çocuklara oluyorTamam da savcı nereden bilsin kimin suçlu olduğunu ? Gerçekten dolandıran da hesabımı çalmışlar diyorsa bu işin içinden nasıl çıkılacak ?
Papara neyse de banka kiralamak büyük cesaret vallaKuzenim aynı şekilde banka hesabını kiraldı diye yıllar dır 50 dosyası vardır belki girip çıkıyor sürekli akıllı olun
5 sene olduysa relax ol kralBanka kartı vermek nedir biz 6 yıl once verdik 1 hafta icinde hemen aldim inşallah bizede birsey olmaz para icin 6 yıl once ihtiyacım vardır o zaman