Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol 10 Ocak GS- FB Derbisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cumali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
635
312
63
Fenerbahçeliyim ama Turkiyede Futbol takımı Galatasaraydır. Küçüklükten beri bana Fenerli olmayi öğreten buyuklerimede yazıklar olsun, bana yüzde 49 tarafa oy atmayi öğreten çevremede yaziklar olsun, ne şampiyonluk gördük ne iktidar olduk, ezilmekten biktik

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,378
2,446
113
Gs fb 90 dakika boyunca 5 sut çekilir kaleye isabetli şut olmaz iki takımda korkarak oynar keyifsiz mac olur her zaman ki gibi
Puanlı maç değil. Kimse işi penaltıya bırakmaz. Özellikle GS onu yakalamisken gol atmadan bırakmaz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,863
19,790
113
Fener yener diyenler var futbolu bilende konuşuyor bilmeyende
Fanatik bakılmayacaksa GS net favori!

Samsun ortasahasi ve defan refleksi ile GS yi karıştırmayın aynı olmaz
Ki bugun fener de orta saha net olarak GS den çok geride
Bakalaim gorecez ama Samsun la GS yi karistirmayin
Fanatik diyene bak yorum yaparken tutarlı yap bari
Fenerde
Talisca Fred Semedo Brown Alvarez Nene gibi eksikler varken Samsunu sahadan sildi
Sen en son 5 Aralıkda 90 artıda Zar zor 3 2 yendin bu küçük gördüğün Samsunu
Daha birkaç hafta öncesi Saneye çöp ikinci Zaha vakası diyen Gs taraftarı 3 4 hafta gol atınca Dünya yıldızı yaptı
Keza Barışı her maç yuhaladınız keşke verseydik 50 milyona dediniz o da birkaç maçtır toparlayınca 10 tane Kerem eder demeye başladınız
Samsunu sahadan sildi resmen oyunuyla Fenerbahçe
Ayrıca son derbi maçlarında iki takımda pozisyonu yok nerdeyse iki takımda gol yemeyelim diye korkak oynuyor net favori dionuz ya siz futbol izlemeyin futbol size fazla gelir

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,652
935
113
Fenerbahcelilerin kendi kafalarında kurdukları bir hayal dünyası var ve ona inanıyolar artık mitomani diyim bu duruma bilemedim şuan Açık favori Galatasaray olmasına rağmen daha oturgan daha ısıran bi takımdan bahsediyoruz Kadıköyde ki maçı izledim ikinci yarı hakem Galatasaraya nefes aldırmadı sırf fenerbahçe toplasın diye alakasız fauller verdi Galatasaraya fauller çalmadı ona rağmen müsabaka 1-1 bitti şuan da da Gs de Osimhen yok ama Kanatlar uçuyor Sane Yunus ve Barış orta sahayı anlatmaya gerek yok Fenerbahçenin kazanması mucize olur

Onur214438

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,030
708
113
Bu kez diğer oynadıkları maçların aksine keyifli gececek

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,413
2,182
113
Fenerbahcelilerin kendi kafalarında kurdukları bir hayal dünyası var ve ona inanıyolar artık mitomani diyim bu duruma bilemedim şuan Açık favori Galatasaray olmasına rağmen daha oturgan daha ısıran bi takımdan bahsediyoruz Kadıköyde ki maçı izledim ikinci yarı hakem Galatasaraya nefes aldırmadı sırf fenerbahçe toplasın diye alakasız fauller verdi Galatasaraya fauller çalmadı ona rağmen müsabaka 1-1 bitti şuan da da Gs de Osimhen yok ama Kanatlar uçuyor Sane Yunus ve Barış orta sahayı anlatmaya gerek yok Fenerbahçenin kazanması mucize olur
Olm sen sakamisin

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,124
1,126
113
Bir gfbli atasözü der ki; asla bir gsli ile ne futbol konusun, ne futbol hakkında dediklerini umursayın. Hakem açıklanınca başlarlar fbli hakem diye maç oncesi, eğer kazanirlarsa hicbisey olmamış gibi devam ederler. Bu adamlar vincici Fenerbahçeli yaptılar çok şey yapmayın.

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,515
3,548
113
Musaba duran gol atarlar fenerbahce kazanır

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
677
148
43
Maç olimpiyatta olduğu için favorisi yok.
Normal bir stadda olsaydı favori GS derdim
Osimhen olsaydı banko GS derdim
Hulesa yüzde 50 50
Oynayanlar oynamasın roulette kırmızıya bassın daha iyi
Aynı ihtimal
Detaylara takılma Gs her zaman bir adım öndedir

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
677
148
43
Muazzam yorum her şeyi özetlemişsin kral

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,938
2,435
113
Maç olimpiyatta olduğu için favorisi yok.
Normal bir stadda olsaydı favori GS derdim
Osimhen olsaydı banko GS derdim
Hulesa yüzde 50 50
Oynayanlar oynamasın roulette kırmızıya bassın daha iyi
Aynı ihtimal
Profilim cevap niteliğindedir yorum yok ezip geçeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...