- 3,413
- 2,182
- 113
Fener 5 atar iyi geceler çav
içeride dışarıda 3 attıkları sene osimhen mi vardı dostDost osimhen yok ben ondan dolayı Fenerbahçeyi favori görüyorum 😁
Konunun rezilliği der susarımMaç olimpiyatta olduğu için favorisi yok.
Normal bir stadda olsaydı favori GS derdim
Osimhen olsaydı banko GS derdim
Hulesa yüzde 50 50
Oynayanlar oynamasın roulette kırmızıya bassın daha iyi
Aynı ihtimal
Fenerin kadro o zamana göre daha iyi bence ucu ucuna biri kazancak bence fener alır Ali Koç devri bitti lanet kalktı gibi😁içeride dışarıda 3 attıkları sene osimhen mi vardı dost
Yeeeehhh yehhhhhhj. Kadıköy boğasıYıl olmuş 2026 halâ feneri tutan taraftar grubu var. İnanılır gibi değil
Puanlı maç değil. Kimse işi penaltıya bırakmaz. Özellikle GS onu yakalamisken gol atmadan bırakmazGs fb 90 dakika boyunca 5 sut çekilir kaleye isabetli şut olmaz iki takımda korkarak oynar keyifsiz mac olur her zaman ki gibi
Fanatik diyene bak yorum yaparken tutarlı yap bariFener yener diyenler var futbolu bilende konuşuyor bilmeyende
Fanatik bakılmayacaksa GS net favori!
Samsun ortasahasi ve defan refleksi ile GS yi karıştırmayın aynı olmaz
Ki bugun fener de orta saha net olarak GS den çok geride
Bakalaim gorecez ama Samsun la GS yi karistirmayin
Olm sen sakamisinFenerbahcelilerin kendi kafalarında kurdukları bir hayal dünyası var ve ona inanıyolar artık mitomani diyim bu duruma bilemedim şuan Açık favori Galatasaray olmasına rağmen daha oturgan daha ısıran bi takımdan bahsediyoruz Kadıköyde ki maçı izledim ikinci yarı hakem Galatasaraya nefes aldırmadı sırf fenerbahçe toplasın diye alakasız fauller verdi Galatasaraya fauller çalmadı ona rağmen müsabaka 1-1 bitti şuan da da Gs de Osimhen yok ama Kanatlar uçuyor Sane Yunus ve Barış orta sahayı anlatmaya gerek yok Fenerbahçenin kazanması mucize olur
Detaylara takılma Gs her zaman bir adım öndedirMaç olimpiyatta olduğu için favorisi yok.
Hulesa yüzde 50 50
Aynı ihtimal
Muazzam yorum her şeyi özetlemişsin kralFenerbahcelilerin kendi kafalarında kurdukları bir hayal dünyası var ve ona inanıyolar artık mitomani diyim bu duruma bilemedim şuan Açık favori Galatasaray olmasına rağmen daha oturgan daha ısıran bi takımdan bahsediyoruz Kadıköyde ki maçı izledim ikinci yarı hakem Galatasaraya nefes aldırmadı sırf fenerbahçe toplasın diye alakasız fauller verdi Galatasaraya fauller çalmadı ona rağmen müsabaka 1-1 bitti şuan da da Gs de Osimhen yok ama Kanatlar uçuyor Sane Yunus ve Barış orta sahayı anlatmaya gerek yok Fenerbahçenin kazanması mucize olur
Profilim cevap niteliğindedir yorum yok ezip geçeceğizMaç olimpiyatta olduğu için favorisi yok.
Hulesa yüzde 50 50
Aynı ihtimal