Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10-20-30 Bin TL 'ye Çıkıyorum Sonra Olmuyor

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,080
17,808
113
Beyler 10 20 30 bin cıkıyorum sonra maç olmuyor sıkılıyorum saçma sapan oynuyorum kaybediyorum büssürü borcum var bana dalga geçmeden bi akıl verin cok ciddiyim
Çıktığın tutarı maç öncesi kombineye bağla 2-3 güne yay

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,340
1,095
113
Hepimizde o sorun var durmasını bilsek sitelerin kar etme ihtimali olmaz buda öyle bir bagımlılık

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,375
7,329
113
hepimiz de var. su an 1 tl yok dün 5 bini 30 yaptım 5 binlik slot oynayıp çöp ediyordum

xyzs42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
168
59
28
Hedef belirle yatırınca o hedefe gelince çek

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
bu lanet oyunu bırakıcan giricen işe çalışıcan borçlarını öduceksın yoksa bu batağın içinde borcuna borç katar gidersin

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Sana siiwiit bonanza da carpan attirma hilesi soyliyim kral kimseye yapmam bu kiyagi.
Bosver maci filan, bonanzaya giriyorsun 5 k bonus buy 50 bet. Spinler 10-9-8 derken 7. Spinde sol bas parmaginla ekranda zikzaklar ciziyorsun hemen alel acele bi uzun parlement yakiyorsun 100x1000x ler havada ucusuyor ve gelip bana teşekkür ediyorsun. O kadar kaba degilsin herhalde bi teşekkür edersin.

Saka bi yana herkes batakta sana akil veren senden beterdir. Burada akil aramak samanlikta igne aramak gibi.

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,340
1,095
113
Sana siiwiit bonanza da carpan attirma hilesi soyliyim kral kimseye yapmam bu kiyagi.
Bosver maci filan, bonanzaya giriyorsun 5 k bonus buy 50 bet. Spinler 10-9-8 derken 7. Spinde sol bas parmaginla ekranda zikzaklar ciziyorsun hemen alel acele bi uzun parlement yakiyorsun 100x1000x ler havada ucusuyor ve gelip bana teşekkür ediyorsun. O kadar kaba degilsin herhalde bi teşekkür edersin.

Saka bi yana herkes batakta sana akil veren senden beterdir. Burada akil aramak samanlikta igne aramak gibi.
Adam ciddiye alıp dediğini yapmaya gider şimdi, dikkat et :)

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,229
5,853
113
Beyler 10 20 30 bin cıkıyorum sonra maç olmuyor sıkılıyorum saçma sapan oynuyorum kaybediyorum büssürü borcum var bana dalga geçmeden bi akıl verin cok ciddiyim
ayni durumdayiz ben aylardir boyleyim 5 10 15 20 olup sifirliyorum uzun zamandir ne oynadiysam kaybediyor ne oynasam 1.60 oran felan alayi yatiyor

Emr1990bjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
575
93
Sen kaç gündür kumar oynuyon siteye yatırdığın miktar kadar sitede kalmana oyunları oynamana eğlenmene izin veriyor. Ondan sonra milyona da çıksan ne oynarsan oyna kaybedeceksin.
Yatırdığın bakiye ile üst üste kazandıktan sonra üst üste 2 el kaybedersen kalan ne olursa olsun çek.
Sistem böyle işliyor ve bıradaki herkesde bunu yaşamıştır

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,465
2,201
113
baktım kaybetmeye başlıyorsun ilk önce oynamayı bırakacaksın ara vereceksin biraz sonra da direkt kalan bakiyeyi çekim vereceksin

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
441
83
biz tabi suçluyuz ama paranın adının kalması da sorun 10 k dediğine 2 ayakakbı alınıyor , sistem sıçtığı için bize ekstra giriyor