- 1,823
- 842
- 113
Beyler 10 20 30 bin cıkıyorum sonra maç olmuyor sıkılıyorum saçma sapan oynuyorum kaybediyorum büssürü borcum var bana dalga geçmeden bi akıl verin cok ciddiyim
Çıktığın tutarı maç öncesi kombineye bağla 2-3 güne yayBeyler 10 20 30 bin cıkıyorum sonra maç olmuyor sıkılıyorum saçma sapan oynuyorum kaybediyorum büssürü borcum var bana dalga geçmeden bi akıl verin cok ciddiyim
çalışıyonmu hocamBeyler 10 20 30 bin cıkıyorum sonra maç olmuyor sıkılıyorum saçma sapan oynuyorum kaybediyorum büssürü borcum var bana dalga geçmeden bi akıl verin cok ciddiyim
Hayır calısmıyorumçalışıyonmu hocam
Doğru gayet mantıklıÇıktığın tutarı maç öncesi kombineye bağla 2-3 güne yay
Valla genel sorun bu doğrumu hocam sizde aynısınız ben yanlız değilim bu konudaHepimizde o sorun var durmasını bilsek sitelerin kar etme ihtimali olmaz buda öyle bir bagımlılık
Kelin ilacı olsa 😂Kumar bağımlısı insanların arasında aradığı akıla bak
dun 1 k yı slotta 18 Klara çıkarıp hç cekmeden sıfırladım bunun gibi yüzlerce deneyimim oldu herkeste durum aynı en az kumarbazların %95i böyledirValla genel sorun bu doğrumu hocam sizde aynısınız ben yanlız değilim bu konuda
Ne olsun istiyorsun ? Önce onu bi belirtBeyler 10 20 30 bin cıkıyorum sonra maç olmuyor sıkılıyorum saçma sapan oynuyorum kaybediyorum büssürü borcum var bana dalga geçmeden bi akıl verin cok ciddiyim
Adam ciddiye alıp dediğini yapmaya gider şimdi, dikkat etSana siiwiit bonanza da carpan attirma hilesi soyliyim kral kimseye yapmam bu kiyagi.
Bosver maci filan, bonanzaya giriyorsun 5 k bonus buy 50 bet. Spinler 10-9-8 derken 7. Spinde sol bas parmaginla ekranda zikzaklar ciziyorsun hemen alel acele bi uzun parlement yakiyorsun 100x1000x ler havada ucusuyor ve gelip bana teşekkür ediyorsun. O kadar kaba degilsin herhalde bi teşekkür edersin.
Saka bi yana herkes batakta sana akil veren senden beterdir. Burada akil aramak samanlikta igne aramak gibi.
ayni durumdayiz ben aylardir boyleyim 5 10 15 20 olup sifirliyorum uzun zamandir ne oynadiysam kaybediyor ne oynasam 1.60 oran felan alayi yatiyorBeyler 10 20 30 bin cıkıyorum sonra maç olmuyor sıkılıyorum saçma sapan oynuyorum kaybediyorum büssürü borcum var bana dalga geçmeden bi akıl verin cok ciddiyim
Sen kaç gündür kumar oynuyon siteye yatırdığın miktar kadar sitede kalmana oyunları oynamana eğlenmene izin veriyor. Ondan sonra milyona da çıksan ne oynarsan oyna kaybedeceksin.Beyler 10 20 30 bin cıkıyorum sonra maç olmuyor sıkılıyorum saçma sapan oynuyorum kaybediyorum büssürü borcum var bana dalga geçmeden bi akıl verin cok ciddiyim
baktım kaybetmeye başlıyorsun ilk önce oynamayı bırakacaksın ara vereceksin biraz sonra da direkt kalan bakiyeyi çekim vereceksinBeyler 10 20 30 bin cıkıyorum sonra maç olmuyor sıkılıyorum saçma sapan oynuyorum kaybediyorum büssürü borcum var bana dalga geçmeden bi akıl verin cok ciddiyim