Kurusun Ebu leheb misalişunuda kurutursan tamamız tahir
Kazanda sıkıntı yok gerisinde agakatlarsam görülecek cok adam var biride sensin şans yaver giderse bakalım bellı olur 1 saate
tamam bu bakalım digeride okey gibiüstteki kazandı sayilir alttakine kaldık tahirim yine
Icerde mi 6581tltamam bu bakalım digeride okey gibi
evet diğer kuponda alttakı geldı usttekınde 1.5 üst 20 oran melbette 1.5 alt beklyırz bakalimIcerde mi 6581tl
Kurusun aw bu saatten sonrason 1dk
wonladı kasa 25 oldu devam hedef 100Kurusun aw bu saatten sonra
5 i ni çek borcunu öde amk bana atmasanda olurwonladı kasa 25 oldu devam hedef 100
borc yokkı hıc 3 kısıden 200 300 almıstım onları gondercem5 i ni çek borcunu öde amk bana atmasanda olur
100k olsan da durmazsin sen hadi bol şans bakalim100k olursak sanada 3k 3k 3k atıcam ücünüzede bakalım
yok ufak ufak atıyorum mac yok şöyle güvenip bi 10k atmaya şu kupon beklıyo kenarda bakalim cekıp baska yere atcam100k olsan da durmazsin sen hadi bol şans bakalim
Hadi bakalım güzel gidiyor bozulmasınyok ufak ufak atıyorum mac yok şöyle güvenip bi 10k atmaya şu kupon beklıyo kenarda bakalim cekıp baska yere atcam
alttakı wonda usttekı 43 gol olmaz umarım 1.05 aqHadi bakalım güzel gidiyor bozulmasın
25 trilyon muwonladı kasa 25 oldu devam hedef 100
Olmasın aw 30k oldu mu kasaalttakı wonda usttekı 43 gol olmaz umarım 1.05 aq
25 katrilyon25 trilyon mu
yok buz oynadim 36 cekım verıcem gelınceOlmasın aw 30k oldu mu kasa