http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1 Sayı'dan Yatan Kuponlar

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
997
113
bu jokerbette bir problem var inanılmaz derecede cünüplük var bu büroda son bugun yine 6 kuponda 0 cektım 2 mac kombıne kesınlıkle kaybedıyor kafayı yedim freebet veren başka site yok mu lanet olsun bunlara
bende 2 tane 2 li kombine yaptım basket 2 gündür. Bir birine denk düşmüyor ikisi de yattı. Ne oluyorsa son 3 saniye de fark 20 iken faul alıp serbest atışla yatırıyorlar saki maçı çevirecekler. Site tercihinde berbat. bol şans

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,798
10,679
113
bende 2 tane 2 li kombine yaptım basket 2 gündür. Bir birine denk düşmüyor ikisi de yattı. Ne oluyorsa son 3 saniye de fark 20 iken faul alıp serbest atışla yatırıyorlar saki maçı çevirecekler. Site tercihinde berbat. bol şans
varsa baska yatirim b alabilecegim burö söyle hepsinde nbuyum

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,117
741
113
Nasıl ayarliyorlar baremleri ilginç sürekli batemlere yakın sayılar oluyo

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,023
353
83
Zalgris Milano 3 ceyrekti çeyrek başı 42.5 alt aldım. 5 dk da 31 sayı çıktı yattı dedim. Kapattım. Çeyrek sonu kaç sayı çıktı acaba diye baktım son 16 sn ve 41 sayıda. Yok artık dedim geliyor herhalde son sn ye basketi geldi 43 sayi cikti. Şaka gibi.