http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1 Sayı'dan Yatan Kuponlar

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,821
791
113
az önce bostonda yaşadıgım olay mk takımında koca kafalı 2 adam var biri garza diğeri queta ne sikim bi takım olmuş boston çöp2 dk 2 sayı atamaz mı takım mk bu 2 salak yüzünden hucum faul yaşandı ne salak ikili

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,798
10,679
113
az önce bostonda yaşadıgım olay mk takımında koca kafalı 2 adam var biri garza diğeri queta ne sikim bi takım olmuş boston çöp2 dk 2 sayı atamaz mı takım mk bu 2 salak yüzünden hucum faul yaşandı ne salak ikili
white tatum falan var mı hala kadroda nba ile ilişiğimi kestim aylar önce

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
2,917
113
1 sayıdan batmak kötü de bi de şu var. Bi maç var son mesela canlıdan üst giriyosun en düşük baremden. Sonra 6dk da 2 sayı çıkıyor

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
534
240
43
tek derdimiz 1 sayı yahu inanılır gibi değil son 1 haftada 10dan fazla kupon sadece 0.5 sayıdan yattı ve hepsi de hayati önem taşıyan kuponlardı bu baskette son 1.30 dakıkaya 3 sayı ile giriyorum o 3 sayıyı atamıyorlar süre eriyip bitiyor bunu bu hafta o kadar cok yaşadım kı alt oynadim riga macına gecen 37.5 actıkları mac onu baremi ben 46.5dan aldim 25-25 bitti periyot canlı bahse iade getirseydi betco sımdıye kac tane kupon iade olmustu para cebımdeydı lanet betcodan vazgeçemedık gitti
olur böyle şeyler

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
534
240
43
ulan fransa yaktıydı beni 65 k gitti fransa yüzünden izlanda 2 kere geldi rakip kaleye 2 side gol oldu şaka gibi halen inanamıyorum

montaigne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
219
67
28
hiç unutmam beşiktaş'ta burak yılmaz'ın oynadığı bir iç saha maçı.. dakika 60 yalnızca bir korner gelmesi lazımdı bana 37 bin tl kazanmam için. bozdurmamak için maça bakmayı bıraktım ve size yemin ediyorum son 30 dakika 1 tane bile korner gelmedi 1 hafta kendime gelemedim o zamanlar

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,682
1,607
113
Daha dün Cascade altyapısında üst üste 19 tane kupon tuttu Cascade altyapısı iyidir

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,798
10,679
113
hiç unutmam beşiktaş'ta burak yılmaz'ın oynadığı bir iç saha maçı.. dakika 60 yalnızca bir korner gelmesi lazımdı bana 37 bin tl kazanmam için. bozdurmamak için maça bakmayı bıraktım ve size yemin ediyorum son 30 dakika 1 tane bile korner gelmedi 1 hafta kendime gelemedim o zamanlar
olmayınca olmuyor dost benımde 2-3 sene önce Estrela bi portekiz takımı ile oynuyordu 8.5 üst korner demiştim ilk yarı 7 cıktı 49da 8 oldu ben kapattim telefonu kupon tuttu diye ama 1 korner gelmedi 90+3te gol yediler defans topu kaptırdı kornere atmamak için o maçta dümen vardı

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,981
2,669
113
tek derdimiz 1 sayı yahu inanılır gibi değil son 1 haftada 10dan fazla kupon sadece 0.5 sayıdan yattı ve hepsi de hayati önem taşıyan kuponlardı bu baskette son 1.30 dakıkaya 3 sayı ile giriyorum o 3 sayıyı atamıyorlar süre eriyip bitiyor bunu bu hafta o kadar cok yaşadım kı alt oynadim riga macına gecen 37.5 actıkları mac onu baremi ben 46.5dan aldim 25-25 bitti periyot canlı bahse iade getirseydi betco sımdıye kac tane kupon iade olmustu para cebımdeydı lanet betcodan vazgeçemedık gitti
sen 0,5 üstten yatican ki birileri 0,5 alttan kazansın

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
997
113
aynı 1 sayıdan yatıyor yada 1 sayı ile geliyor rahat gelen basket kuponum nadir

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,798
10,679
113
aynı 1 sayıdan yatıyor yada 1 sayı ile geliyor rahat gelen basket kuponum nadir
bu jokerbette bir problem var inanılmaz derecede cünüplük var bu büroda son bugun yine 6 kuponda 0 cektım 2 mac kombıne kesınlıkle kaybedıyor kafayı yedim freebet veren başka site yok mu lanet olsun bunlara

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,855
6,488
113
bu jokerbette bir problem var inanılmaz derecede cünüplük var bu büroda son bugun yine 6 kuponda 0 cektım 2 mac kombıne kesınlıkle kaybedıyor kafayı yedim freebet veren başka site yok mu lanet olsun bunlara
Bende bugün Dubai 87.5 üst macabi 83.5 üst bastım 2500 lira 10 bin veriyordu Dubai sağolsun patlattı 83 attı ve işin garibi ikinci periyot attığı sayı sadece 9 yine bizi buldu dost