- 22,539
- 11,664
- 113
Geçmiş olsun dostum
Geçmiş olsun. Şansssss
Reis cevap 2k ama 50k yazanlar kazandışans ne güzel biseymiş cepte son 500 lira kaldı Fener Rize toplam 4.5 gol üst dedim 2.000₺ aldım ona gir buna gir derken kasa 50 K oldu bu da gelirse telefon alacam bakalım
Kardeş senin bahsi görünce açıp izledim ben üç tane üçlük denedi girmedi zaten son 26 saniye kala da hücum etmedisağlık olsun iyi geceler 💤🙏
yedekleri aldı zaten son 3-4 dakka onlarda tam mal çıktı yaniKardeş senin bahsi görünce açıp izledim ben üç tane üçlük denedi girmedi zaten son 26 saniye kala da hücum etmedi
141 iken üçlüğü atan çocuk şok etti beni 3 Saniye hücum edip üçlük kaldırıp denedi mermi gibi geçti şut 144 oldu sonra denedi aynı şekilde girmediyedekleri aldı zaten son 3-4 dakka onlarda tam mal çıktı yani
sağlık olsun izledim çok boş kaçırdı son 50 sn bitirdiler maçı zaten kafalarında141 iken üçlüğü atan çocuk şok etti beni 3 Saniye hücum edip üçlük kaldırıp denedi mermi gibi geçti şut 144 oldu sonra denedi aynı şekilde girmedi
Son çeyrek alt bahsi iyi tabi fark açılmışsasağlık olsun izledim çok boş kaçırdı son 50 sn bitirdiler maçı zaten kafalarında