- 83,415
- 29,529
- 113
Djjdjdjdjdjjd dusunmuyo deılım telden sonra tutan bahıs yokBaşkan bile 13 te daha reco ya bak bir de tek varlığım diye acitasyon yapıyor o telefonu sattırcam ona yedircem miami maçında
Djjdjdjdjdjjd dusunmuyo deılım telden sonra tutan bahıs yokBaşkan bile 13 te daha reco ya bak bir de tek varlığım diye acitasyon yapıyor o telefonu sattırcam ona yedircem miami maçında
1 k ben sana vereyim 3 gün sonra 1500 alırım daha az riskli senin için dostcanlıdan vermıssın enışte daha parayı atıcazda uzun iş
yok mu mac onu 20 oran 50ye 1k alıp cebımızı ısıtalım
Yalan yok 500 olsa suan cok guzel teklıf fb yenemezSivas yenilmezse sana 500 yenilirse @Enişte ye 500 okeymi
500ü reco mu tamamlayacak1 k ben sana vereyim 3 gün sonra 1500 alırım daha az riskli senin için dost
Orası bizi ilgilendirmez distin500ü reco mu tamamlayacak
Referansiz calismiyoruz dostİban atıyorum dost😀
Makarasına yazdımda ciddi ciddi para satıyon he😀Referansiz calismiyoruz dost
Bran 2.65 ten attı distin dost tiflisi beklicektincanlıdan vermıssın enışte daha parayı atıcazda uzun iş
yok mu mac onu 20 oran 50ye 1k alıp cebımızı ısıtalım
Ayın 3 demedik reco 3 gün sonra alırım dedim geciken her saniyeye faiz uygularım faiz haram evet ama yapacak bişey yokTeklıf ıyı nova 1000 at bana 1200 atam ayın 3unde
Para satmıyoruz dost yardımci oluyoruz kazanç 2 ci planda bizdeMakarasına yazdımda ciddi ciddi para satıyon he😀
Bende anlasma bu dostAyın 3 demedik reco 3 gün sonra alırım dedim geciken her saniyeye faiz uygularım faiz haram evet ama yapacak bişey yok
Pardon dost ben yanlış telaffuz etmişimPara satmıyoruz dost yardımci oluyoruz kazanç 2 ci planda bizde
arabayı sat fbye basKonuyu açtım arabaya bindim bir sokak aşağı indim 4 sayfa olmuş![]()
Yatarsak el arabasına mı binicezarabayı sat fbye bas
yatarsak donu bascaz knkYatarsak el arabasına mı binicez