Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Zumabet 200 TL Deneme Bonusu

Ataman

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
1
3
Arkadaşlar sms gelmiş denemedim ben 200 de yatırım şartı var
Ekli dosyayı görüntüle 776708
Zor ama vakit geçirmek isteyen takılsın
Zumabet & Pragmatic Play is Birligi ile uye olan herkese 200 Freespin Hediye ! Gates of Olympus ve Sweet Bonanzada gecerlidir.
200 deneme bonusunu 11k yaptim bakiyeyi düzenlemesiler otomatik olarak anlamadim canli destege girdim sorayim bakayim

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,284
633
113
Ödeme yapıyormu burasi

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Arkadaşlar konusu açıldıysa görmedim kusura bakmayın. (200 TL yatırımlı/ 500 TL çekim)

zumabet16.com

• Promosyon Detayları:
    Zumabet ve Pragmatic Play iş birliğiyle yeni üyelere özel 200 Freespin hediye edilmektedir.
  • Geçerli Oyunlar:
    Bu promosyon yalnızca Gates of Olympus ve Sweet Bonanza slot oyunlarında geçerlidir.
  • Bonus Kodu:
    Bonustan yararlanabilmek için, kayıt sırasında veya bonus kodu alanına Zumabet kodunun girilmesi gerekmektedir.
  • Çevrim Şartları:
    Kazanılan bonus tutarının ana bakiyeye aktarılabilmesi için 15 katı kadar çevrim yapılması gerekmektedir.
    Çevrim sonrası hesabınıza geçecek bonus kazanç tutarı, alınan bonusun maksimum 5 katı ile sınırlıdır.
  • Kazanç ve Çekim:
    Bonus kazancı ana bakiyeye geçtikten sonra, 200₺ yatırım yapan kullanıcılar çevrim şartlarını yerine getirerek 500₺'ye kadar çekim gerçekleştirebilir.
  • Genel Kurallar:
    Bu promosyon, Zumabet’in genel kural ve şartlarına tabidir.

tu9090

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
47
62
18
Yatırım yaptım uzak durun ödeme yapmadı söyliym size.İsteyen yapsın benden söylemesi siz yapmayın bari

handasora61

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2
0
1
3 buçuk saat oldu 200 yatırım yaptım halâ bekliyorum çekimin ödenmesini güncelleme var diyor canlıya bağlanmak zaten ölüm

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,284
633
113
Hesabımı kapattı giden 200 oldu