- 1,846
- 878
- 113
link paylaşımı yapsaydınız iyi olurduArkadaşlar sms gelmiş denemedim ben 200 de yatırım şartı var
Ekli dosyayı görüntüle 776708
Zor ama vakit geçirmek isteyen takılsın
Zumabet & Pragmatic Play is Birligi ile uye olan herkese 200 Freespin Hediye ! Gates of Olympus ve Sweet Bonanzada gecerlidir.
Resimde gözüküyor diye paylaşmadim linki ama tahmin etmem lazımdı yinede soracaklariniLink isteyenler ekteki resim de gözüküyor girmek kolay olsa gerek
Baktığını görmeyen yada görmek için çaba harcamayan okumadan direk soru soran bi topluluğa dönüştük maalesefResimde gözüküyor diye paylaşmadim linki ama tahmin etmem lazımdı yinede soracaklarini
Ellerinde olsa bize üye yapsana diyecekler diye korkuyorum![]()
Denemk için degil nerenle okuyorsun yatırım şartlı site ama değmez tabi o ayrı meseleDenemek için para yatırmak gerek saçmalık yatirmayin
Benimde 700 800 site vardır bu zamana kadar üye olduğumIrisbu olduk iyice her siteye üyeyim
Çok aceleci hemen hersey biran da olsun isteyen tahammülsüz bir toplum olduk. Sabırsızlık zaten başı çekiyor.Baktığını görmeyen yada görmek için çaba harcamayan okumadan direk soru soran bi topluluğa dönüştük maalesef
Boşver babadan kalma tarlayı baasssIrisbu olduk iyice her siteye üyeyim
201₺ fs çıkışı, 1 kdan oyuna girdim 5k odedi 5kdan farmlarken bdaha girdi 23 k toplam bakiyeydi, farmda devam ederken cevrim tamamlandı bakiye 1kya düstü durdurup 1k direkt cekim verdim. Öderse 200 atayım dene 😂Arkadaşlar sms gelmiş denemedim ben 200 de yatırım şartı var
Zumabet & Pragmatic Play is Birligi ile uye olan herkese 200 Freespin Hediye ! Gates of Olympus ve Sweet Bonanzada gecerlidir.
Tebrikler kardeşim.201₺ fs çıkışı, 1 kdan oyuna girdim 5k odedi 5kdan farmlarken bdaha girdi 23 k toplam bakiyeydi, farmda devam ederken cevrim tamamlandı bakiye 1kya düstü durdurup 1k direkt cekim verdim. Öderse 200 atayım dene 😂
Eyvallah kral ama öduyceğini zannetmem yatırım yapmadan direkt cekim verdim 😅Tebrikler kardeşim.
Aynen ödemez heralde 200 yatırım şartlı desteğe sor yinede iptal olunca iyice öğren olayıEyvallah kral ama öduyceğini zannetmem yatırım yapmadan direkt cekim verdim 😅
TskArkadaşlar sms gelmiş denemedim ben 200 de yatırım şartı var