- 129,563
- 178,695
- 113
Her konu içinde tartışma yaratmaya çalışıyorsunEmrin olur komutan😒😡 sen de üslubunu değiştir
biraz kendine saygın olsun dostum.
Her konu içinde tartışma yaratmaya çalışıyorsunEmrin olur komutan😒😡 sen de üslubunu değiştir
Happy new year dostGece zamlari teker teker giriyor benzin elektrik dogalgaz vs vs Her gelen yil gecen yildan daha kotuye gidiyor issizlik korona ekonomi hayat pahaliligi ulkeyi zor gunler bekliyor Allah herkesin yardimcisi olsun Modlar @Daimon @Shellac @Alliance ve @Başkan olmak uzere forumdaki arkadaslarin yeni yilini kutlar saglik huzur sans getirmesi dilegiyle
Dost iyi yıllar tüm arkadaşların Yeni yılını kutlarim.umarım güzel bir yıl olur hepimiz için 😊Happy new year dost
@erhanbey22 Bizim İhtiyar kendine gelmiş midir @mountblade dost Alkolü dün fazla kaçırmış olmasın![]()
Umarım dostDost iyi yıllar tüm arkadaşların Yeni yılını kutlarim.umarım güzel bir yıl olur hepimiz için 😊
Biz alkole tovbeliyiz dost ben beklemedim erkenden yattım bizim özel günlerimiz kandiller bayramlar yemişim yeni yılı 😁Happy new year dost
@erhanbey22 Bizim İhtiyar kendine gelmiş midir @mountblade dost Alkolü dün fazla kaçırmış olmasın![]()
Biz alkole tovbeliyiz dost ben beklemedim erkenden yattım bizim özel günlerimiz kandiller bayramlar yemişim yeni yılı 😁
Tartışma yaratmaya çalışmıyorum antaranlara had bildiriyorum. Öz saygı konusunda kendininki yetersizmiş ki bana dil uzatma cüretini kendinde buluyorsunHer konu içinde tartışma yaratmaya çalışıyorsun
biraz kendine saygın olsun dostum.
Kolonya icmis yokluktan komaya girmis @erhanbey22 😅😅Happy new year dost