Parası gelen varmı1 saattir dekont yüklüyoruz ortada para yok yogunlu bahanesi üretiyorlar yandık valla
Parası gelen varmı1 saattir dekont yüklüyoruz ortada para yok yogunlu bahanesi üretiyorlar yandık valla
10 bin kişi muhabbeti yalan dolan sadece 10 kişiye ekliyorlarBeyler Zlot 10.000 kişiye özel 1k eklemiş kontrol edin
+ olarak '400hediye' kodunu kullanın kotası dolmadan 100₺ yatırım şartlı
Zlot - Zlot Giriş
Zlot ile en iyi oyun deneyimini yaşayın! Geniş oyun seçenekleri, büyük ödüller ve güvenilir platformumuzla eğlencenin tadını çıkarın. Şimdi üye olun ve kazanmaya başlayın!143zlot.com
Bol şanslar
Ben 3 hesaptanda aldım nasıl 10 kişi oluyor sen alamadin diye niye yalan söylüyorsun ki kıyamam la sana10 bin kişi muhabbeti yalan dolan sadece 10 kişiye ekliyorlar
alındı teşekkürlerBeyler Zlot 10.000 kişiye özel 1k eklemiş kontrol edin
+ olarak '400hediye' kodunu kullanın kotası dolmadan 100₺ yatırım şartlı
Zlot - Zlot Giriş
Zlot ile en iyi oyun deneyimini yaşayın! Geniş oyun seçenekleri, büyük ödüller ve güvenilir platformumuzla eğlencenin tadını çıkarın. Şimdi üye olun ve kazanmaya başlayın!143zlot.com
Bol şanslar
O sitenin 10 bin üyeye 1000 ekleyecek bütçesi bile yok😂😂yürü git trollBen 3 hesaptanda aldım nasıl 10 kişi oluyor sen alamadin diye niye yalan söylüyorsun ki kıyamam la sana
Aynen Katılıyorum. Çekimde Sorun Yaşatmıyor Kaç Para Olursa Olsunzlot ilk acildigindan beridir oynadığım bir site cekim yatirim da hic sorun yaşamadım sunu soyleyebilirim ki bi sansli uye eklemeleri tamamen yatirim yapmayan kullanicilara yapiliyor emin olabilirsiniz
Yanlız değilsinizYalnız değilsin bro.
Küçük bir Not
goten koyam zlot
Site sağlam site evet doğru çekim de yatırım da çok hızlı beş dakikada ödüyorlar ama bu 1000 TL muhabbeti genellikle bize denk gelmio ben zlotta vip 11 im baya yatırımım da var çekimde ama böyle hediyeler genelde düşük viplere gidiyor birisi yazmış üç hesaptanda aldım üç aynı hesaptan çekim veremiyorsun siliyorlar üyeliğini ama anne baba kendi adına actiysan o ayrı burada boşuna goygoy yapmayın. Yatanlara bol şans yatmayanlara bir dahakine deyin geçin boş boş yorumlar hep ya.O sitenin 10 bin üyeye 1000 ekleyecek bütçesi bile yok😂😂yürü git troll
Yo alakasi yok ben uzun zamandir yatirim yapmiom daha bikere eklemediler en assa 5 aydir yok yatirim siteyeuzun süre yatırım yapmazsan ekliyorlar olanlara eklemezler
Bu site 50 kisiye verir 10.000 derOlum şu 10.000 kişiye bi ben giremiyom aw