- 50
- 18
- 8
Yazdım bakalımCanlıya yaz hallediyo
Yazdım bakalımCanlıya yaz hallediyo
Belli değil aga arada kontrol et iste ben oyle yapicam
SMS kodunda site ile alakalı bı sorun varsa bilmem ama banada gelmedi telefonu kapatıp açtım farklı tarayicida girdim anında geldi bı deneyin isterseniz. Canlı sorun var dediyse ise yararmi bilmem ilk başta banada gelmedi arkadaşlar o yüzden deneyin diye yazdım. Bol şanslar.ben operadan girdim.Canlıya yaz hallediyo
Sadece SMS doğrulama yapicaksin dostBu ne alaka anlamadım bu bonusu 2 faktör doğrulamaya veriyormuş 1 tl den
EyvallahSadece SMS doğrulama yapicaksin dost
1 TL değil 5 TL bet degeriEyvallah
Eyvallah sagol1 TL değil 5 TL bet degeri
hocam betsmove linki varsa özelden iletir misiniz ref linkiBetsmove dada var deneme bonusu
Sms gelmişti bugün
Bottan talepli
Baktimda refli imis
https://zirve.ink/deneme?utm_medium...ource=livechat.com&utm_content=direct.lc.chat canlı destekte sıra beklemeyin linkini buraya bıraktım talep edebilirsinizBen açgözlülük yüzünden kaybettim. Üye olmayan arkadaslar değerlendirsin. Forumda arattım bulamadim daha önce açılmış mi konu bilmiyorum. Bonus talep etmek için canlıya bağlanın link veriyor oradan talep ediyorsunuz. SMS guvenligi aktif etmeniz gerekiyor. Bol şanslar
Link:
zirveBET restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.www.zirvebet175.com