Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat İnternet Bankacılığı Kısıtlama

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,937
3,099
113
Önerilecek banka yok da Vakıfbank hakbank ziraat bunlardan uzak dur kumar işlerine bulaştırma devlet bankası sonuçta herşey yapabilirler
15 yıldır halk kullanıyorım hiçte sorun yaşamadım yüklü yatırım çekimde var memnum halktan

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
8,176
113
15 yıldır halk kullanıyorım hiçte sorun yaşamadım yüklü yatırım çekimde var memnum halktan
İllaki sorun yaşarsın demiyorum zaten ama olurda yaşarsan özel bankada paranı eline verip hesabını kapatıp seni gönderirler ama devlet bankasında olası incelemede paranı da kaynağını öğrenene kadar vermezler

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Selamün aleyküm arkadaşlar.Buguj ziraat hesabıma girdim İnternet bankacılığı kullanimiziniz kisitlanmis diyor, bankayı aradım son 48 saat içinde kripto işlemi oldu mu diyor hayır ama öncesinde olmuştur dedik, bankaya gidin o işlemler ile ilgili bilgileri vermeniz lazım diyor hesap kapalı mi değil mi onu bilmiyorum başına gelen varmı ilk kez başıma geliyor.Lutfen arkadaşlar saçma yorum yapacak dalga alacak uzak dursun modunda değilim moralim çok bozuk
Sende bula bula o bankayimı buldun geçmiş olsun bro

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,058
1,842
113
Payfix benim de hesabi bloke etmiş

esong59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
201
86
28
Bundan 3 sene önce garanti bankasına yüklü para girişleri oldu kumar yüzünden bir gün şube arayıp sen ne iş yapıyorsun biz genel merkeze hesap veremiyoruz şubeye uğra dedi neyse gittim dedim kripto al sat işleri yapıyorum vs vs yemediler tabi hemen dediler hesabını kapatalım yoksa savcılık girerse yüksek ceza yersin dediler dedim bankanıza borcum var ödeyim onlarda olmaz hiç bir işlem yapamazsınız dedi sonra borçlar vs her şey kaldı icraya düşürüp o şekilde varlık şirketine ödedim ama ceza almadım

esong59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
201
86
28
Sonra bir gün de yapıkrediden takibe takıldım maaş bankası değişti hesap açmıyorlar dedim nasıl yapıcaz dediler yetkili imzası lazım patron vekilinin imzası geçmedi ben başladım gülmeye ya dedim size koskoca furkan Akçadağ buraya getiremem adam bir gelirse başkanını satın alır şu an nerde kumar oynuyordur dedim

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
349
63
Bundan 3 sene önce garanti bankasına yüklü para girişleri oldu kumar yüzünden bir gün şube arayıp sen ne iş yapıyorsun biz genel merkeze hesap veremiyoruz şubeye uğra dedi neyse gittim dedim kripto al sat işleri yapıyorum vs vs yemediler tabi hemen dediler hesabını kapatalım yoksa savcılık girerse yüksek ceza yersin dediler dedim bankanıza borcum var ödeyim onlarda olmaz hiç bir işlem yapamazsınız dedi sonra borçlar vs her şey kaldı icraya düşürüp o şekilde varlık şirketine ödedim ama ceza almadım
Benim hesap açık hocam sadece internet bankaciligimi kapatmışlar

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,937
3,099
113
Kripto falan birşeyler dediler sadece işlemler hakkında bilgi verecekmisim pazartesi
Amkk deseydin kripto ile ilgili şüphe olsa kripto bile çekimi onaylamazdı yaw bunların alalh belasını versin paramızla oynuyoruz onlar gibi hırsızda deiliz kimenesi nerde gelmiş yaw