- 8,186
- 8,176
- 113
Önerilecek banka yok da Vakıfbank hakbank ziraat bunlardan uzak dur kumar işlerine bulaştırma devlet bankası sonuçta herşey yapabilirlerTeşekkür ederim, onerdigin banka varmi
Önerilecek banka yok da Vakıfbank hakbank ziraat bunlardan uzak dur kumar işlerine bulaştırma devlet bankası sonuçta herşey yapabilirlerTeşekkür ederim, onerdigin banka varmi
15 yıldır halk kullanıyorım hiçte sorun yaşamadım yüklü yatırım çekimde var memnum halktanÖnerilecek banka yok da Vakıfbank hakbank ziraat bunlardan uzak dur kumar işlerine bulaştırma devlet bankası sonuçta herşey yapabilirler
İllaki sorun yaşarsın demiyorum zaten ama olurda yaşarsan özel bankada paranı eline verip hesabını kapatıp seni gönderirler ama devlet bankasında olası incelemede paranı da kaynağını öğrenene kadar vermezler15 yıldır halk kullanıyorım hiçte sorun yaşamadım yüklü yatırım çekimde var memnum halktan
Sende bula bula o bankayimı buldun geçmiş olsun broSelamün aleyküm arkadaşlar.Buguj ziraat hesabıma girdim İnternet bankacılığı kullanimiziniz kisitlanmis diyor, bankayı aradım son 48 saat içinde kripto işlemi oldu mu diyor hayır ama öncesinde olmuştur dedik, bankaya gidin o işlemler ile ilgili bilgileri vermeniz lazım diyor hesap kapalı mi değil mi onu bilmiyorum başına gelen varmı ilk kez başıma geliyor.Lutfen arkadaşlar saçma yorum yapacak dalga alacak uzak dursun modunda değilim moralim çok bozuk
hocam payfix limitini dolduruyomuydun aylıkPayfix benim de hesabi bloke etmiş
Aylık 10k anca işlem vardırhocam payfix limitini dolduruyomuydun aylık
Hesap açık şuan kullaniyorum ama internet bankacılığı kapalı sadeceMobil bankacılık ve hesap kapatılır.
Ceza gelmesin de hocam gerisi sorun olmazŞubeye gitmeden bilemezsin en kötü ihtimalle kapatırlar hesabı parayı alırsın dert etme
Hocam 10 yıldan fazla süredir kullanıyorum, yatırım çekimler bankadan değil, kripto ile cekimlerimi sıkıntılı bulmuş sanırımSende bula bula o bankayimı buldun geçmiş olsun bro
Benim hesap açık hocam sadece internet bankaciligimi kapatmışlarBundan 3 sene önce garanti bankasına yüklü para girişleri oldu kumar yüzünden bir gün şube arayıp sen ne iş yapıyorsun biz genel merkeze hesap veremiyoruz şubeye uğra dedi neyse gittim dedim kripto al sat işleri yapıyorum vs vs yemediler tabi hemen dediler hesabını kapatalım yoksa savcılık girerse yüksek ceza yersin dediler dedim bankanıza borcum var ödeyim onlarda olmaz hiç bir işlem yapamazsınız dedi sonra borçlar vs her şey kaldı icraya düşürüp o şekilde varlık şirketine ödedim ama ceza almadım
Çok işlem olursa ziraat herşeye el atıyor bi ara benjm paramı bile kullandırtmıyoduHocam 10 yıldan fazla süredir kullanıyorum, yatırım çekimler bankadan değil, kripto ile cekimlerimi sıkıntılı bulmuş sanırım
Ziraat bankası ile yapma böyle işlemleri benden sana tavsiyeHesap açık şuan kullaniyorum ama internet bankacılığı kapalı sadece
Para geliyormu hesabına o önemli blokemi paranBenim hesap açık hocam sadece internet bankaciligimi kapatmışlar
Geliyor alışveriş de yaptım kart ilePara geliyormu hesabına o önemli blokemi paran
Ozmann sıkıntı yok geici olara limit yiyebilirsin para transferindeGeliyor alışveriş de yaptım kart ile
Kripto falan birşeyler dediler sadece işlemler hakkında bilgi verecekmisim pazartesiOzmann sıkıntı yok geici olara limit yiyebilirsin para transferinde
Amkk deseydin kripto ile ilgili şüphe olsa kripto bile çekimi onaylamazdı yaw bunların alalh belasını versin paramızla oynuyoruz onlar gibi hırsızda deiliz kimenesi nerde gelmiş yawKripto falan birşeyler dediler sadece işlemler hakkında bilgi verecekmisim pazartesi