http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat Bankası Kemal Sunal Reklamı

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,102
816
113
Gerçekten teknoloji gün geçtikçe gelişiyor... Kabri nur dolsun...

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,961
1,965
113
Arkadaşlar bu ziraat bankasının Kemal Sunal Reklamını nasıl yapmışlar? Aynı Kemal Sunal bu ya. Dublör mü, yoksa video montajı mı yapılmış fikriniz nedir?

montaj ama trde yapıcak adam yok bunu dışardan getirdiler büyük ihtimal saçlar ve mimikler zaten belli ediyor montaj olduğunu

Levent0505

Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
608
113
Arkadaşlar bu ziraat bankasının Kemal Sunal Reklamını nasıl yapmışlar? Aynı Kemal Sunal bu ya. Dublör mü, yoksa video montajı mı yapılmış fikriniz nedir?

Tiktokta Kemal Sunal benzeri bi adam var o galiba oynayan

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,547
37,709
113
Dün televizyonda denk geldim 4 yaşındaki yiğenim reklam bittikten sonra dayı şabanı açsana bana dedi seviyor musun dedim seviyorum diyor komik mi diyorum çok komik diyor :) 7den 77ye Türkiye’yi güldüren adam ruhu şad olsun

fbulut81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
323
606
93
Korkutucu bir teknoloji. Yakınlarının acısı hep tazelenecek.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,906
4,855
113
Montaj guzelde kim faydalaniyor acaba bu reklam ucretlerinden. Rahmetlinin ölüsünu bile kullandi tvler. Uyduda her gun her saat filmleri yayinda. Reklamlar desen oyle. Ali sunal aliyormu acaba ucretleri
Bir kuruş almıyorlar dost.Sunal ailesinin kararıdır.Bir nevi hibe edilmiştir.Her filminde bildirmekten ziyade mesaj veren , bu mesajları güldürü maskesinin altına saklayan gerçek bir kanaat önderi, âkil insandı.Bin kez izlediğim filmleri vardır ve hala biktirmaz.Her izleyisimde ayrı bir tat bulurum.Mekani cennet olsun.Ali Sunal da babasının emanetini en iyi şekilde koruyor tebrik etmek lazım

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,942
4,630
113
Aslında vefat etmiş bir sanatçının bu şekilde reklam yüzünde oynatıp kazanç ve hit sağlanmasını çok mantıklı mantıklı ve doğru bulmuyorum....

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,744
6,573
113
Aciklamali anlatilmis Ali sunal onay verdikten sonra cekilmis kamera arkasi buda Ruhu şad olsun güzel insan