- 195
- 4
- 18
Arkadaşlar İçiniz rahat olsun ödeme geliyor
Ekli dosyalar
-
235.9 KB Görüntüleme: 216
Kardeşim biz daha alamadık bonusu kod geçersizArkadaşlar İçiniz rahat olsun ödeme geliyor
Benim 3 saati geçti odemediler dahaÖdeme geldi bana şimdi,uzun sürüyor çekimi göndermeleri ama ödüyorlar...
Kod koymuslar Telegram hesaplarına ama kod geçersiz diyorYa hocam 24 saati geçti bonus eklenmeid nasıl aldınız allah aşkına
bizde eklencek diye bakıyoruz ara araKod koymuslar Telegram hesaplarına ama kod geçersiz diyor
Yok ya ben de o salak bota yazdım kullanıcı adım falan bende bekliyordum ama Telegram da kod koymuslar oda olmuyor geçersiz diyor Canlı destek bir türlü aktif değilbizde eklencek diye bakıyoruz ara ara
Yok ya ben de o salak bota yazdım kullanıcı adım falan bende bekliyordum ama Telegram da kod koymuslar oda olmuyor geçersiz diyor Canlı destek bir türlü aktif değil
Yok ya ben de o salak bota yazdım kullanıcı adım falan bende bekliyordum ama Telegram da kod koymuslar oda olmuyor geçersiz diyor Canlı destek bir türlü aktif değil
Çekimi hangi yöntemle verdinArkadaşlar site acayip insanı bezdiriyor ama allem ettim kullem ettim, bir şekilde Bonusu aldım. Promosyonları okumadan oyuna girdim Frespin satın alma yasak yazıyor ben 3 kez satın aldım 2 kezde oyuna aldı bakiye 3.500 oldu çekim verdim 1.5 saatin ardından ödeme geldi. Bol şanslar.
Valla bilmiyorumKardeşim biz daha alamadık bonusu kod geçersiz
Kankam ss attım aşağıya 24 saat diyor diye kalbimi kırdın
Aynı durumdayımkod geçersiz destekten 2gün önce talep ettim oda eklenmemiş enteresan
Bende sonra talep vermissin odemen gelmis benim halen beklemedeArkadaşlar İçiniz rahat olsun ödeme geliyor
kiAllahın belası site 10 saattir ödeyecek küfür edecem .
Biz daha canlı desteği bulamadık bulsakta 2 güne ödeseAynen kan
ki