- 7,620

- 2,953

- 113

Bol şans dost
								Kaç kat çevrim lazım bir de sana zahmet oranları yazarsan biz de çevrimi takip edebilelimikinci adıma geçelim beyler teşekkürler.
BolsansMerhaba dostlar,
Çevrimi başarabilirsek 6 kişiye 50 tl verelim
VİKİNG HK
34
30
![]()
SANNDES II
hentbol maçı69.5 üst alındı 2000 tl ilk adım.
Haydi bol şans tekrar
- Al-Hala SC - Al Hidd SCC
 - Toplam Goller - Üst (1.5)

4000 atıldı 1.5 üste
bu gelirse çevrimi tamamlayacak bakiyeye ulaşıyorum herhangi bir kupon tutarsa ondan sonra kazanç benimdir dost. Maalesef eski hesaba girme detaylarından ötürü herşeyi gizli kapaklı söylemek zorunda kalıyoruz. İki aşamaşı güvenlik vb herşey aktif ama yinde çekiniyor insan.Kaç kat çevrim lazım bir de sana zahmet oranları yazarsan biz de çevrimi takip edebilelim
Bol şanslar
- Al-Hala SC - Al Hidd SCC
 - Toplam Goller - Üst (1.5)

4000 atıldı 1.5 üste
En doğrusunu yapıyorsunbu gelirse çevrimi tamamlayacak bakiyeye ulaşıyorum herhangi bir kupon tutarsa ondan sonra kazanç benimdir dost. Maalesef eski hesaba girme detaylarından ötürü herşeyi gizli kapaklı söylemek zorunda kalıyoruz. İki aşamaşı güvenlik vb herşey aktif ama yinde çekiniyor insan.
Doğru hocam haklısınbu gelirse çevrimi tamamlayacak bakiyeye ulaşıyorum herhangi bir kupon tutarsa ondan sonra kazanç benimdir dost. Maalesef eski hesaba girme detaylarından ötürü herşeyi gizli kapaklı söylemek zorunda kalıyoruz. İki aşamaşı güvenlik vb herşey aktif ama yinde çekiniyor insan.
Bol şanslarMerhaba dostlar,
Çevrimi başarabilirsek 6 kişiye 50 tl verelim
VİKİNG HK
34
30
![]()
SANNDES II
hentbol maçı69.5 üst alındı 2000 tl ilk adım.