12 Haz 2024 #1 9aboubakar14 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,373 807 113 Diye bir haber görürseniz o vatandaş benimdir.......... Ananı çok sıcak
12 Haz 2024 #2 NashNash POKER MASTER ( DON'T GIVE UP ) Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 40,143 20,821 113 9aboubakar14' Alıntı: Diye bir haber görürseniz o vatandaş benimdir.......... Ananı çok sıcak Genişletmek için tıkla ... Bende gerçek sandım kendine iyi bak dost 🤣 🤣
9aboubakar14' Alıntı: Diye bir haber görürseniz o vatandaş benimdir.......... Ananı çok sıcak Genişletmek için tıkla ... Bende gerçek sandım kendine iyi bak dost 🤣 🤣
12 Haz 2024 #3 GaddarHamolka Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,512 2,178 113 Çocukluğumun en güzell yılları ordaydı keşke orada olsakta tek derdimiz sıcak olsaydı...
12 Haz 2024 #4 9aboubakar14 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,373 807 113 eyesofshadow' Alıntı: Çocukluğumun en güzell yılları ordaydı keşke orada olsakta tek derdimiz sıcak olsaydı... Genişletmek için tıkla ... reis yanlış anlama da bok gibi semt tabi yaş farkı var pakistanlılar afganlar var her yerde
eyesofshadow' Alıntı: Çocukluğumun en güzell yılları ordaydı keşke orada olsakta tek derdimiz sıcak olsaydı... Genişletmek için tıkla ... reis yanlış anlama da bok gibi semt tabi yaş farkı var pakistanlılar afganlar var her yerde
12 Haz 2024 #5 GaddarHamolka Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,512 2,178 113 9aboubakar14' Alıntı: reis yanlış anlama da bok gibi semt tabi yaş farkı var pakistanlılar afganlar var her yerde Genişletmek için tıkla ... Bizim zamanımızda yoktu şükür güzeldi ozamanlar
9aboubakar14' Alıntı: reis yanlış anlama da bok gibi semt tabi yaş farkı var pakistanlılar afganlar var her yerde Genişletmek için tıkla ... Bizim zamanımızda yoktu şükür güzeldi ozamanlar
12 Haz 2024 #6 M MrKoios Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,098 532 113 eyesofshadow' Alıntı: Çocukluğumun en güzell yılları ordaydı keşke orada olsakta tek derdimiz sıcak olsaydı... Genişletmek için tıkla ... Zeytinburnulu çokmuş, hiç tahmin etmezdim. Kesinlikle güzel zamanlardı, yine göç sorunu vardı; yeni başlıyordu ama sokakta top oynamak, mahalle kültürü vs çok iyiydi.
eyesofshadow' Alıntı: Çocukluğumun en güzell yılları ordaydı keşke orada olsakta tek derdimiz sıcak olsaydı... Genişletmek için tıkla ... Zeytinburnulu çokmuş, hiç tahmin etmezdim. Kesinlikle güzel zamanlardı, yine göç sorunu vardı; yeni başlıyordu ama sokakta top oynamak, mahalle kültürü vs çok iyiydi.
12 Haz 2024 #7 Musdem8212 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 1,176 265 83 İstanbul un ilk gecekondu semti tabiri caiz ise ilk varos u 20 bin 25 bin olan maclar neler neler dogup büyüdüğüm anılarım acılarım ZB
İstanbul un ilk gecekondu semti tabiri caiz ise ilk varos u 20 bin 25 bin olan maclar neler neler dogup büyüdüğüm anılarım acılarım ZB