Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Zeynep Sönmez Yeniden Tarih Yazmak İçin Kortta

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Bu skor Zeynep'e az önce gevrek gevrek laf atanlara gelsin.fikriniz yoksa beyniniz yoksa her halta yorum yapmamayı ogreneceksiniz.Adam hayatında tenis izlememiş birkaç basit hata yaptı diye Wimbledon oyuncusu gomuyor

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,811
1,003
113
2. set skoru 4-1 servis atamıyorsa nasıl aldı her servisi oğlum siz kaç yaşındasınız dalga mı geçiyorsunuz? :d
Kanka servisi iyi degil dogru ruzgarla alakali biraz zeynebin en zayif noktasi servis ama herşey istatistik degil kızımız yardiriyor

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,991
6,463
113
Evet dost ama -6. 5 yerine 5.5 alırdın heralde 1.72 den gerçi o da çok zor artık. Hayırlısı olmuş senin için. 1. Servis sokamıyor, çok da hata yaptı Alexandrova
Dur dur allah kurtardı ucundan oynamadık oh çektik . Yanlız Zeynebin icinden sabalenka çıktı

mberk1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,054
354
83
2. set skoru 4-1 servis atamıyorsa nasıl aldı her servisi oğlum siz kaç yaşındasınız dalga mı geçiyorsunuz? :d
aklınca Alexandrova'nın servis kırdırmasına sebep buluyor dostum. Tenisten çok anlıyor ya şaşırıyor şuanki skora o yüzden fazla bilgisi kafasını karıştırıyor :D :D

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,858
1,669
113
Servis atamiyomu dedik.tenisten anlamadigin belli.daha agresif atması lazım ilk servisleri.cok yumuşak atiyo ve rahat karsiliyo rakip.yorum yapmak için yorum yapma avoo😂

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,748
1,111
113
Konuya bak o kim milyoner olmak ister yarışmasında telefon jokerinde bağlanıp Tennnisss Tennnisss diyen adamla dolmuş 🤣

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,075
809
113
Helal Zeynebim devamkee pes etme yüreğimiz kalbimiz seninleeee ..

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,811
1,003
113
Beni3 yil onceye kadar tenis antrenörüydum cok özlemişim güzel maça tutunuyor zeynebim

celeb12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
203
154
43
YÜRRÜÜÜ ZEYNO BACIM VUR KIRBACI BU GAVUR SEVİCİLERE !!!!

MS 1 - 7 ORANDAN 20 K BASILDI BEKLİYOR.

2. SET ALDIM O WİNNN

VURACAAZ GAVUR SEVİCİLEREEE.

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,858
1,669
113
Herşeye rağmen zeynebimmm göster Türk'ün gücünü rusaa😍😍

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Bizimkiler let's go dedikçe gülüyorum ya :D Hadi kız devam birazda rus kasıtlı veriyor o da şikecidir çoğu maçlarda.