- 716
- 227
- 43
Karşısındaki yılların tenisçisi sen ne diyorsun yine iyi benceZeynep gitsin hülya avşarla tenis oynasin beyler bukadar kuvvetsiz tenisçi olmaz bacakları incecik kolları sinek gibi
Karşısındaki yılların tenisçisi sen ne diyorsun yine iyi benceZeynep gitsin hülya avşarla tenis oynasin beyler bukadar kuvvetsiz tenisçi olmaz bacakları incecik kolları sinek gibi
Helal len aynı fikirdeyiz.adamlar evde çekirdek yiyerek totosunu kaşıyor kıza bok atiyorlarkıza laf ediyorsunuz beyler oturduğunzu yerden wimbledon'da oynamayı bırak bilet bile alamazsınız. ayıp bu yaşta bir türk tenisçi o seviyey bunca yıl sonra çıkabilmiş kızı aşağılamaya çalışıyorsunuz
Noktakıza laf ediyorsunuz beyler oturduğunzu yerden wimbledon'da oynamayı bırak bilet bile alamazsınız. ayıp bu yaşta bir türk tenisçi o seviyey bunca yıl sonra çıkabilmiş kızı aşağılamaya çalışıyorsunuz
Raporla geçHayır aşırı şaşırdım şu konuya gelirim ve birlikte sinerji yaparız istedim. adam bizi ve zeynep'i aşağılıyor amaç ne?
ya dostum sanarsın kız 0-6 0-6 kaybetmiş de ya da aramızda para toplayıp da kızı o seviye maça biz göndermişiz. eleye eleye paşalar gibi gelmiş. kaç yaşında kız utanmak lazım laf söylemeden önce koskoca 80 milyonda bir kız çıkmış onu da daha 100 metre koşamayacak adamlar eleştiriyorHelal len aynı fikirdeyiz.adamlar evde çekirdek yiyerek totosunu kaşıyor kıza bok atiyorlar
Evet dost ama -6. 5 yerine 5.5 alırdın heralde 1.72 den gerçi o da çok zor artık. Hayırlısı olmuş senin için. 1. Servis sokamıyor, çok da hata yaptı AlexandrovaMaç onü 1x parayi erken gonderseydi -6.5 giriyoduk alexandraya zortluyorduk sanki magi
Aynen öyle valla acıyorum bu ezik yorumlara benya dostum sanarsın kız 0-6 0-6 kaybetmiş de ya da aramızda para toplayıp da kızı o seviye maça biz göndermişiz. eleye eleye paşalar gibi gelmiş. kaç yaşında kız utanmak lazım laf söylemeden önce koskoca 80 milyonda bir kız çıkmış onu da daha 100 metre koşamayacak adamlar eleştiriyor
Sen çık oyna mademZeynep gitsin hülya avşarla tenis oynasin beyler bukadar kuvvetsiz tenisçi olmaz bacakları incecik kolları sinek gibi