Büyük ihtimalle bu turda elenir yenerse ekaterina Alexandrova gelicek dünya 18 numarasıKurası da iyi Roland Garros gibi değil. Böyle oynamaya devam etsin, moral bozmasın yeter. Son oyun tam mental sınavdı 0-40 dan sonra puan vermedi
Büyük ihtimalle bu turda elenir yenerse ekaterina Alexandrova gelicek dünya 18 numarasıKurası da iyi Roland Garros gibi değil. Böyle oynamaya devam etsin, moral bozmasın yeter. Son oyun tam mental sınavdı 0-40 dan sonra puan vermedi
bakim ben mi yanls hatrlliyomözel orandan bahsediyorsan pusula 50 oran açtı maxı da 5di zaten bro
Antalya açıkda takılsın oMarsel ilhanı yedirmeyiz dost
Alexandrova Zeynep'in yenemeyeceği bir rakip değil. Wang gibi agresif ama daha az atletik bir oyuncu. Zeynep' de kaybedebilir tabi ama bu maça yakın performans verirse çok güzel maç izleriz yineBüyük ihtimalle bu turda elenir yenerse ekaterina Alexandrova gelicek dünya 18 numarası
Kanka buradakilerin hayatı film zaten ne yapsın millet film hesabını
ilk seni yazdım akşam crackler yollarım dostNereye yazalım dostum Prens falan izleriz![]()
Teşekkür ederim dostum kesene bereketilk seni yazdım akşam crackler yollarım dost
Dost halledebildin mi crackleme işiniilk seni yazdım akşam crackler yollarım dost
Halletim dost gönderdim özeldenDost halledebildin mi crackleme işini