Helal olsun kim etiket atacak diye bekledim puaha
Geçmiş olsun2.5 üstüne 6000 tl girildi
O kadar bekledık guncelleme gelır mı odule puahajaŞimdi çevrim tamam söz verdiğim 3 kişiye az sonra atıyorum gece de yine NBA, heyecanı olacak kaçırmayın 😎😎
Görsel iletir misin rica etsem dostum2.5 üstüne 6000 tl girildi
Buyur reisGörsel iletir misin rica etsem dostum
Tebrikler kralGeçmiş olsun
Tebrikler dostumBuyur reis
Kanka parayı cekemedım dedınde bu ıkısı ayrı alt yapı nasıl olcak ahahBuyur reis
Geldi dedim ne anlatiyon senKardeş beni heyecanlandırdın daha 2 gözüküyor dinsizler mahfedecekler 6 bini 😡😡😡😡😡😡
Konuların da bir edebi vardi dost adam bu konuyu acmis geçenlerde söz verdiğim kişilere odul verecem demiş neyse sustum
Beklemede konu dostumKonuların da bir edebi vardi dost adam bu konuyu acmis geçenlerde söz verdiğim kişilere odul verecem demiş neyse sustum
Aynen doğru baskanim biz konu acarken dağıtım olup olmayacağını ifade ederek bugüne kadar konu açardık demek bunu bir tek biz yapıyoruz sorun yokBeklemede konu dostum
Bir beklentiye girilmesin takip edilmesin bir sorun olmayacaktır
Sabah para kaldı dedıgın sıte ıle sımdı cevrımı tamamladıgım sıte farklı sıte yol al antepli@Shellac konu kilit
3 kişiye parası gönderildi
@Metings1905 bu arkadaşa dikkat edin para attığımız değil miktarı beğenmiyor sanki taş attı kolu yoruldu ayıp..
Bekliyoruz knkaŞimdi çevrim tamam söz verdiğim 3 kişiye az sonra atıyorum gece de yine NBA, heyecanı olacak kaçırmayın 😎😎