Alıp napcan parayı gndermıyorlar zatenŞimdi de bitti diyo o.cocuklari sahtekar bunlar
Ödedi banaOdemıyor bosuna bekleme
Kaç saat geçti ödediler resim atsanaÖdedi bana
Ne kadarını sildilerARKADAŞLAR TURKBET SİTESİ ÇOKLU HESAP BAHANESİ İLE BAKİYEMİ SİLİP ,HESABIMI KAPATTI . BURADA SPONSOR SİTE DİYE YÖNETİMDEN DESTEK İSTEDİM . KİMSE DE İLGİLENMEDİ , SİZLER BU SİTEYR YATIRIM FALAN YAPMAYIN . Benim çoklu hesabımda yok , yönetim diyorken yapacak bişey yok
Belki buralara yazıyorum diye yönetim beni Ban laycak ama sizlerde görün bilin Ekli dosyayı görüntüle 729496
1500Ne kadarını sildiler
Benim daha erken çekimim bekliyoruz bence atmıyacaklar dostumHala bekliyor işleme bile almadı
Kardeş eğer gerçekten öderlerse bazen böyle geç ödeme yapabiliyorlar ama büyük bir ihtimalle ödemeyeceklerOdemezler bu saatten sonra
Buyur knk 1 saat sürmüşKaç saat geçti ödediler resim atsana
gelişme olursa bilgilendiririm ama sanmıyorumBenim daha erken çekimim bekliyoruz bence atmıyacaklar dostum
Kolaypay havale veya payfix yöntemi ile çekim yap kankam bende anında havale yaptığımda iptal etmislerdiBenim daha erken çekimim bekliyoruz bence atmıyacaklar dostum
Kolaypay havale ile çekim verHala bekliyor işleme bile almadı
Kolaypay havale ıle verdım 3 saat olduKolaypay havale veya payfix yöntemi ile çekim yap kankam bende anında havale yaptığımda iptal etmislerdi