- 5,726
- 4,033
- 113
48.5 dicektin sen ama 😅Baren zaten 44.5 du![]()
48.5 dicektin sen ama 😅Baren zaten 44.5 du![]()
Yok o espriydi 44.5 ust 2.1 orandi48.5 dicektin sen ama 😅
Manyak öyle deseydin ya 😡Yok o espriydi 44.5 ust 2.1 orandi
Kurt kışı geçirir yediği ayazı da unutur. Dün kazanmışsin dur abime yazayım demedin rezil@Barrios rol gelirmi acep kuruduk puaha
@Barrios Battik battikKurt kışı geçirir yediği ayazı da unutur. Dün kazanmışsin dur abime yazayım demedin rezil
Sağlık olsun alıştık artık@Barrios Battik battik![]()
Valla hattim kapanmisti onu ödedim dostum fazladan param olsa zaten dm ne ateş ederdim puahaKurt kışı geçirir yediği ayazı da unutur. Dün kazanmışsin dur abime yazayım demedin rezil
Aksam kazan la bi yemek ismarlaValla hattim kapanmisti onu ödedim dostum fazladan param olsa zaten dm ne ateş ederdim puaha
Valla param olsa kazanırdık ta sifirim maalesefAksam kazan la bi yemek ismarla![]()
Ohoo sponsor bulValla param olsa kazanırdık ta sifirim maalesef
Eskisi gibi sponsor bulamıyorum artıkOhoo sponsor bul![]()
Kayip suanda herkesEskisi gibi sponsor bulamıyorum artık
Yok ondan değil sevenimiz kalmadi eskisi gibi dostKayip duanda herkes![]()
Ben seviyorum da tam geldin 3 adimda patladikYok ondan değil sevenimiz kalmadi eskisi gibi dost
Almanya 3 çeyreğe ust almayıp amatör bahsi alırsan senin kazanman çok zor ama puahaBen seviyorum da tam geldin 3 adimda patladik![]()
La almanya aldigimda ozbek ligi goldu 4 5 atan tskimlar bana gelince kuruduAlmanya 3 çeyreğe ust almayıp amatör bahsi alırsan senin kazanman çok zor ama puaha
Ben yetişemedim sen 3 adim dakika bahsi aldıktan sonra gördüm rolünü maci izliyordum foruma bakamadım yoksa seni zorlardim 3 ceyrek için neyse sağlık olsun dostLa almanya aldigimda ozbek ligi goldu 4 5 atan tskimlar bana gelince kurudu
Bende maci izliyordum izleyerek aldim 2 setideBen yetişemedim sen 3 adim dakika bahsi aldıktan sonra gördüm rolünü maci izliyordum foruma bakamadım yoksa seni zorlardim 3 ceyrek için neyse sağlık olsun dost
10 dakika beklerdiler sen garanti olan mac varsa ona oyna dost millet birsey demez di emin olBende maci izliyordum izleyerek aldim 2 setide3 de alicaktimda simdi tskip ednelere ayip olir diye almadim
Neyse uzun zaman olmustu 3 adima gecmeyeli10 dakika beklerdiler sen garanti olan mac varsa ona oyna dost millet birsey demez di emin ol