- 14,628
- 9,889
- 113
Zeisy bekliyorum 😂😂😂Bu laflara hasret kaldık valla puaba
Zeisy bekliyorum 😂😂😂Bu laflara hasret kaldık valla puaba
Hattim kapanmisti Allah tan dun biraz kazanip direk onu ödedim millete diyoruz borcumuz çok diye dun rol actik tg den msj atan wp den msj atan burdan msj atan mi desem küsüp gidenler mi desem puahaBenim DM neden yanmadı heeee 😂😂
İyi yaptın erhanim 🙏🙏Hattim kapanmisti Allah tan dun biraz kazanip direk onu ödedim millete diyoruz borcumuz çok diye dun rol actik tg den msj atan wp den msj atan burdan msj atan mi desem küsüp gidenler mi desem puaha
Kanka 35 e kadar gol gelir gibi duruyorduHiç futbola bulasmicaktin Almanya maçı para dağıtıyordu
Ona rağmen yine rol açıp birilerine katkim olsun diyorum da millete iyilik te yaramıyor abiİyi yaptın erhanim 🙏🙏
Almanya maçı başlıcak simdi ben çıkarım forumdan rahat gelir puahaKanka 35 e kadar gol gelir gibi duruyordu
Tarife belli bundan sonra erho 😂😂Ona rağmen yine rol açıp birilerine katkim olsun diyorum da millete iyilik te yaramıyor abi
Lo sen ne yaptin battin mi geceOna rağmen yine rol açıp birilerine katkim olsun diyorum da millete iyilik te yaramıyor abi
Saplarlar sakin 🧿🧿Kanka 35 e kadar gol gelir gibi duruyordu
Vercem coşkuyu artik dost puahaTarife belli bundan sonra erho 😂😂
Ver ver 😂😂Vercem coşkuyu artik dost puaha
Kanka 400 e rol açtım 2.5k geldi 1k dağıtım 1.5k kaldi bana üstüne 2 kuponum vardi onlarda geldi kasa 3k oldu faturam kapanmisti onu ödedim zatenLo sen ne yaptin battin mi gece
Ne zaman gelir abi tahminiO gol gelecek
Son dk doğru bnceeNe zaman gelir abi tahmini
+1 DM yi kapadım bugünHattim kapanmisti Allah tan dun biraz kazanip direk onu ödedim millete diyoruz borcumuz çok diye dun rol actik tg den msj atan wp den msj atan burdan msj atan mi desem küsüp gidenler mi desem puaha