- 14,273
- 9,641
- 113
Bişe istemiyorum ben kazanda sonra yaparz roll🧿🧿2. adım da won tebrikler 😍
Bişe istemiyorum ben kazanda sonra yaparz roll🧿🧿2. adım da won tebrikler 😍
Sen ve 3 adim şakamı bu la bide ben snaa dun demedim mi her ceyrek Almanya ya ust al diye puahaSon adim
Aha erhan geldi bu adim gelmezSen ve 3 adim şakamı bu la bide ben snaa dun demedim mi her ceyrek Almanya ya ust al diye puaha
Buda gelsin de şansın bol olsunSon adim
Bende toplam alicam dedim 3.adim da ust alicaktimda korkuttular beniSen ve 3 adim şakamı bu la bide ben snaa dun demedim mi her ceyrek Almanya ya ust al diye puaha
Almanya maçını izliyordum devre oldu valla senin sansa da ama bende son 5 rolde 4 kere kazandim şansım dondu biraz puahaAha erhan geldi bu adim gelmez![]()
Bol şansHedefe ulasirsak konudan 1 rolcu seceriz
Sponsor @selamsizsabahsiz
Her periyod usttu kankaBende toplam alicam dedim 3.adim da ust alicaktimda korkuttular beni![]()
Kanka bu gelirse almanya ustten daha ekmek yerimdeAlmanya maçını izliyordum devre oldu valla senin sansa da ama bende son 5 rolde 4 kere kazandim şansım dondu biraz puaha
Bu laflara hasret kaldık valla puabaBişe istemiyorum ben kazanda sonra yaparz roll🧿🧿
Hiç futbola bulasmicaktin Almanya maçı para dağıtıyorduKanka bu gelirse almanya ustten daha ekmek yerimde![]()
Benim DM neden yanmadı heeee 😂😂Her periyod usttu kanka