- 50,209
- 23,572
- 113
Sapla
Tam gelmiştim sağlık olsun2.adimda lose olduk![]()
Gecmis olsun dost 2 sayi ile gitti bir daha ki sefere umarim2.adimda lose olduk![]()
İnşallah gelir şansın bol olsunBirazdan bi 250 ile daha deneyecem bakalim acikta 1 bahsim var gelirse
Hadi umarim dost şans yanında olsunBirazdan bi 250 ile daha deneyecem bakalim acikta 1 bahsim var gelirse
Hangi musabaka dost? soylersen takip edelim onu daBirazdan bi 250 ile daha deneyecem bakalim acikta 1 bahsim var gelirse
Hadi bol şanslar dost bu sefer olur umarimKupin yatti ama siteye para atip gelicem bi 250 ile deneyelim tekrar
Bu arada bu zlot ne kadar guvenilir dost ? Cok kod veriyordu sanki burası dogru mu ? Kod veren yerlere yatirim yapmiyorum da mumkun mertebe 😅Kupin yatti ama siteye para atip gelicem bi 250 ile deneyelim tekrar
Valla dost ben 20 30k ya kadar cekim yaptim sorunsuz ama bilememBu arada bu zlot ne kadar guvenilir dost ? Cok kod veriyordu sanki burası dogru mu ? Kod veren yerlere yatirim yapmiyorum da mumkun mertebe 😅
Anladım dost teşekkürler bilgi icinValla dost ben 20 30k ya kadar cekim yaptim sorunsuz ama bilemem![]()
Bu arada istersen acele etme dost ileeleyen saatlerde bulten daha duzgun olurUstune cok cikmadim