- 11,468
- 5,680
- 113
Çok sıkıntılı iş cidden banada seçtirdiler birinde hak yemiyim diye iki arada bi derede kaldım 🙄@zeisy seçsin ya beni adam seçtirmeyin daha 😂
Çok sıkıntılı iş cidden banada seçtirdiler birinde hak yemiyim diye iki arada bi derede kaldım 🙄@zeisy seçsin ya beni adam seçtirmeyin daha 😂
Bana yazsa bitirmiştim olayı seçildi yazar özelden konuşurdum burdan olmaz o işler…@zeisy seçsin ya beni adam seçtirmeyin daha 😂
Dostum adam ne yaptı da birşey yapmadı,niye iğreti konuştun şimdi anlamadım 🙄 şaşkınım ayilt beni 😅Bana yazsa bitirmiştim olayı seçildi yazar özelden konuşurdum burdan olmaz o işler…
Tamam konu kilit son liste şuraya çakayım bitsin olay tamam mı kanka ?Dostlar ben sizin sectiklerinize ekleme yapiyorum @Mkrc53 sen konuda oldugun icin sana dedim dost
Önemli olan senin kazanmandı güzel para aldın iyi değerlendirDostlar ben sizin sectiklerinize ekleme yapiyorum @Mkrc53 sen konuda oldugun icin sana dedim dost
Aynen listeyi at buraya dost gelince bem sana atarimTamam konu kilit son liste şuraya çakayım bitsin olay tamam mı kanka ?
Ve hafta sonu 😍🙏🏻Önemli olan senin kazanmandı güzel para aldın iyi değerlendir![]()
Keşke 🙏🏻Keske tum roll açanlar kazansa da dağıtım karagasasi olsa 🤌🤌
Arka planda 2 ile kalmayacak dost vefa gördüğüm kisiler bende@Mkrc53
@Hasim5454
@Gannicus
@SaHgEc
@dreaml5ke
Bu arkadaşlar bana iban arka plandan 2 dosta daha yardımcı olundu, @zeisy kankam kesene bereket 1 in 100 ola herkese hayırlı akşamlar.
@Daimon @Shellac konu won kilit dostlar.
Kesene bereket bram@Mkrc53
@Hasim5454
@Gannicus
@SaHgEc
@dreaml5ke
Bu arkadaşlar bana iban arka plandan 2 dosta daha yardımcı olundu, @zeisy kankam kesene bereket 1 in 100 ola herkese hayırlı akşamlar.
Seninde emeğine sağlık dostum ☘ 🙏🏻@Mkrc53
@Hasim5454
@Gannicus
@SaHgEc
@dreaml5ke
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Arka planda 2 ile kalmayacak dost vefa gördüğüm kisiler bende![]()