@Doncaster
Knk liste nerde
Knk liste nerde
Bem toplarım.dostum@Barrios veya @Doncaster Biriniz toplayin listedekilere 5 kisi 250 yapalim kusura bakmayin suanda odemelerde var cokta kazanamadik
Aynen valla bu ara hiç şans yokEyvallah @Mamoste ve benim bu ara şansımızi kirmaya ihtiyacimiz var
İban salın bana yazdığım dostlar@Mülayim6060 dost sen biliyotsun zaten
@Mamoste Sende biliyorsun
@Doncaster Sende listedekilerden iban topla kendi ibanini salla bana dost
Kesene bereket@Barrios veya @Doncaster Biriniz toplayin listedekilere 5 kisi 250 yapalim kusura bakmayin suanda odemelerde var cokta kazanamadik
Zaten siz ikiniz kırarsanız 1 ay sizden gecinicemEyvallah @Mamoste ve benim bu ara şansımızi kirmaya ihtiyacimiz var
Kesene bereket dost@Barrios veya @Doncaster Biriniz toplayin listedekilere 5 kisi 250 yapalim kusura bakmayin suanda odemelerde var cokta kazanamadik
Reis benide yazsan valla betpublic te 500 var yatırım istiyor istersen güncel ss atayım dm den@Barrios veya @Doncaster Biriniz toplayin listedekilere 5 kisi 250 yapalim kusura bakmayin suanda odemelerde var cokta kazanamadik
Yapacaz birşeyler yakındır 😀Zaten siz ikiniz kırarsanız 1 ay sizden gecinicem![]()
Yok kanka liste hazırsa sende o zmnBen yazmıştım listeyi de neyse yapsın o zaman arkadaş
Kardes cevap verecekmisin listede varmiyixİban salın bana yazdığım dostlar
İnşallah ihtiyacın olmaz da kazanırsak lafı olmaz tahmin edersinZaten siz ikiniz kırarsanız 1 ay sizden gecinicem![]()
Valla dost benim bu kazandigim borcun 30 da 1 i gibi birseyİnşallah ihtiyacın olmaz da kazanırsak lafı olmaz tahmin edersin