- 496
- 149
- 43
Geçen açmışlardı 165 TL çıktı aynı senin gibi biri dolandirici dedi yatırım yapmadım tesadüfen 5 spin eklemisler mesaj attılar 165 o gördüm arama yerine foruma sitenin ismini yazdım arkadaşlar ödüyor dedi 165 yatırdım 1kat cevirdim kasa 250 oldu 220 çektim 10 dk geldi 30 TL ilede GS iy habdikap a.bilbabao iy 1.5 aldım 233 TL verdi 200 çektim onuda ödedi neye göre dolandırıcı mesalaDolandırıcı haberiniz olsun
Kardesini Yanlis Anlama Dolandirici Da Olmayabilir Ama Dusuk Paralari Her Site Oder Gunluk whatsaptan Tarihte Gormedigim siteler yaziyor Denemeyide cevirince oduyorlar tam tokatcilad ama telegram melegram yok Demek İstedigim Yuksek limitler önemli yatirim yapmadigim site ama Saglama Benzemiyor Pek Duymadim deneme haricinde Sahsim adinaGeçen açmışlardı 165 TL çıktı aynı senin gibi biri dolandirici dedi yatırım yapmadım tesadüfen 5 spin eklemisler mesaj attılar 165 o gördüm arama yerine foruma sitenin ismini yazdım arkadaşlar ödüyor dedi 165 yatırdım 1kat cevirdim kasa 250 oldu 220 çektim 10 dk geldi 30 TL ilede GS iy habdikap a.bilbabao iy 1.5 aldım 233 TL verdi 200 çektim onuda ödedi neye göre dolandırıcı mesala