- 15,328
- 14,264
- 113
Vay be dikkat ette kör kursuna gitme ha ölme haaaGökhan Şen araya girme kursuna dizerim seni
Vay be dikkat ette kör kursuna gitme ha ölme haaaGökhan Şen araya girme kursuna dizerim seni
Ben adamı 2 kelımesınden tanırım gokhan merak etmeÇap ölçer aleti var adamda bizide ölç la capimiz ne bilek puhahaha
Ya bana ne baskasindan ölç diyomBen adamı 2 kelımesınden tanırım gokhan merak etme
Bedelı varYa bana ne baskasindan ölç diyom
Ya ne bedelmis öde öde bitmiyorBedelı var
Benden sana geceden çıktık uyumadik vur gitsin sendeBedelı var
Joker alalım atesleBenden sana geceden çıktık uyumadik vur gitsin sende
7 tl var lazimsa atim baskada 1 lira varsa vur gitsin beniJoker alalım atesle
Dayı bi git yat allahını sevenQPLAMZNGM
NALYTREZX
CBGHKJRLA
SMNZBGTLY
HUZJALUY7
ASDJHCMNV
jojoBET restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.dub.run
HİÇ JOJO ALMAYANLAR DENESİN BAKALIM
Dayım götürüyon paraları 😂
Dost trust wallet yatırım yapmayı biliyor musun siteyeDayım götürüyon paraları 😂
Dayı kodların içinden geçiyorsun biz sürünmeye devam riskli oyunlar bi tek sana ödeme yapıyor şansın bol olsun
Biliyorum dost basitDost trust wallet yatırım yapmayı biliyor musun siteye
Sitedeki yatırım sayfasına gir dost trc20 ağını seç ardından adresi kopyala sonda turus wallete gir ustd trc20 adresini yapıştır gonderDost trust wallet yatırım yapmayı biliyor musun siteye
Ben tron seçtim yanlış mı yaptıkSitedeki yatırım sayfasına gir dost trc20 ağını seç ardından adresi kopyala sonda turus wallete gir ustd trc20 adresini yapıştır gonder
Tron trc20 aynı ağ zaten dostBen tron seçtim yanlış mı yaptık