- 64,127
- 29,634
- 113
Küfür yok küfür yokKansız piç çok burda son 15-20 günde bayağı kişinin canını yaktılar kazancın için tekrardan Tebrikler
Küfür yok küfür yokKansız piç çok burda son 15-20 günde bayağı kişinin canını yaktılar kazancın için tekrardan Tebrikler
Teşekkür ederim dostum zaten şu illette perişan oluyoruz birde bunlar türedi demekKansız piç çok burda son 15-20 günde bayağı kişinin canını yaktılar kazancın için tekrardan Tebrikler
Dede mi spinler 😂😂😂Helal dost
Güvenlik görevini tamamladiğin için 50 spin kazandın jeton değeri 4 tl
Payfix canlı desteğe gidip milletin payfixini kapattıran var eskiden böyle değildiTeşekkür ederim dostum zaten şu illette perişan oluyoruz birde bunlar türedi demek
Pragmatic tüm oyunlarda geçerli dostDede mi spinler 😂😂😂
Eşşeklerin aklına karpuz kabuğu sokmak diye Bi laf var 😂 sözüm meclisten dışarıPayfix canlı desteğe gidip milletin payfixini kapattıran var eskiden böyle değildi
Goruyon mu kardeşimizi 24860 ta kalmış 140 lira daha olsa kusurat 1 liradan baslicakti böyle 4860 gitti durduk yerePragmatic tüm oyunlarda geçerli dost
Kupon başlığını kazandı olarak düzeltme imkanı yokmu acabaPayfix canlı desteğe gidip milletin payfixini kapattıran var eskiden böyle değildi
Onu adminlerle görüşmen lazım reisKupon başlığını kazandı olarak düzeltme imkanı yokmu acaba
Neyse kalsın artık teşekkür ederimOnu adminlerle görüşmen lazım reis
Var dost tabi @Shellac dostumuz yapar ama kazandıktan sonra paylastin diye tahmin yapabilirKupon başlığını kazandı olarak düzeltme imkanı yokmu acaba
Eyvallah dostum
Yardımseverdir kendileri 😂
Çoğu kişi çıkar peşindedir ama ben değilim büyük ihtimalle arkadaşın özele yazmayan 2-3 kisiden biri de benimYardımseverdir kendileri 😂
Ama sen böyle alınırsan olmaz kiÇoğu kişi çıkar peşindedir ama ben değilim büyük ihtimalle arkadaşın özele yazmayan 2-3 kisiden biri de benim