- 18,766
- 12,939
- 113
Doğru kanka 13 kişiden elbet birimize cikardiNe güzel yapıcaktık adam bize güvenmiyor en azından yüzde 20 şansımız vardı şimdi yüzde 0.1 tabi çıkmaz
Doğru kanka 13 kişiden elbet birimize cikardiNe güzel yapıcaktık adam bize güvenmiyor en azından yüzde 20 şansımız vardı şimdi yüzde 0.1 tabi çıkmaz
Yok kank şaşırmadım çıksa sasirirdimşaşırdınmi cikmamasina![]()
5 yavru alana 2 yavru bizden.Benimkini tosta basma abi soğansız olsun
Yani alakasız adamlar da çekiliş içine girince imkansıza döndü işDoğru kanka 13 kişiden elbet birimize cikardi
Kanka onlara çıkmış şimdi topu tüfeği toplayıp saldırıcamZombileremi çıkmış![]()
Çekiliş diyince ortaya çıkan tipler varya hani normalde hiç görünmezler çekiliş kokusunu alınca atağa geçerlerKanka onlara çıkmış şimdi topu tüfeği toplayıp saldırıcam![]()
En azından birimize çıksa gece gece hepimiz yururduk vallahiYani alakasız adamlar da çekiliş içine girince imkansıza döndü iş
Kanka zaten o an sende oraydin biri ATM gök falan diyor herifi 2 senedir görmedim yemin ederimÇekiliş diyince ortaya çıkan tipler varya hani normalde hiç görünmezler çekiliş kokusunu alınca atağa geçerler![]()
He laKanka zaten o an sende oraydin biri ATM gök falan diyor herifi 2 senedir görmedim yemin ederim![]()
Ben film izlicem kankEe şimdi nolcak![]()
Olursun bu soğukta dondurma ne mgCanınız çekmesin film izlerim diye bakkaldan biseyler aldım dondurma yesen hasta olurmuyuz aq![]()
Kanka o kazığı ben nereden bulcagimi biliyorum
Hasta olmazsin. Ama dışarda yalama kolu komsu yanlis anlar gece geceCanınız çekmesin film izlerim diye bakkaldan biseyler aldım dondurma yesen hasta olurmuyuz aq![]()
Sırtına bakKanka o kazığı ben nereden bulcagimi biliyorum![]()