- 2,928
- 1,677
- 113
kral rısk aldım o maçı bende oyle dusunuyorumda kg olsa devamı gelır gıbıMadrid den patlarsa bu kupon üzülürüm
kral rısk aldım o maçı bende oyle dusunuyorumda kg olsa devamı gelır gıbıMadrid den patlarsa bu kupon üzülürüm
İnşallah bakalım dostum sen kazanda sonrası olur 🔥senınde ınsllah bu gun beraber kazanacaz![]()
Madrid atarsa bidaha hep atar inşallah atar da gelir kupon güzel parakral rısk aldım o maçı bende oyle dusunuyorumda kg olsa devamı gelır gıbı
eyw kralİnşallah bakalım dostum sen kazanda sonrası olur 🔥
Ooo iyi kankam rahatsızım başım çok ağrıyor sen nabiyon nasılsınNaber kankam
75 e kadar çıkmazsa zorMadrid atarsa bidaha hep atar inşallah atar da gelir kupon güzel para
dün ki real maçı üst olduysa bu maç rahat rahat olur dost raad olkral rısk aldım o maçı bende oyle dusunuyorumda kg olsa devamı gelır gıbı
Aynen kardeşim bencede öyle75 e kadar çıkmazsa zor
Benim de tansiyonum çıktı onu düşürmeye çalışıyorum çok geçmiş olsunOoo iyi kankam rahatsızım başım çok ağrıyor sen nabiyon nasılsın
Sağolasın senin yaş tansiyon için biraz küçük değilmiBenim de tansiyonum çıktı onu düşürmeye çalışıyorum çok geçmiş olsun
knk o maç üst olana kadar perişan olduk yavdün ki real maçı üst olduysa bu maç rahat rahat olur dost raad ol
sorma son dakika atılan golü izledim harbiden ipten dönmüşüzknk o maç üst olana kadar perişan olduk yav![]()
Maalesef özel durumum var kankamSağolasın senin yaş tansiyon için biraz küçük değilmi
Bol şans dostum olmaması için bir sebep yok sonu won olur umarım
he yav defansta 50 tane madrıdlı vardı bırı 1 adım gerıye donse ofayta düşecektı profesyonel oyuncu farkı iştesorma son dakika atılan golü izledim harbiden ipten dönmüşüz![]()
eyw kral sebeb bunlar kendısı zatenBol şans dostum olmaması için bir sebep yok sonu won olur umarım
Çok geçmiş olsunMaalesef özel durumum var kankam