- 2,439
- 686
- 113
Tebrikler dostumçark kodlarıyla kastığım parayı dedeye yiyim dedim 100x attı 1.5k sını kurtardık yatsa bile![]()
Tebrikler dostumçark kodlarıyla kastığım parayı dedeye yiyim dedim 100x attı 1.5k sını kurtardık yatsa bile![]()
Benide yazar mısın listeye varsa yero zaman 3. Adım kazanırsa seni de göreceğim hocam sen de takip ettin hakkını yiyemem
Böyle bitirsin yada atsın bidaha umarimdep atsa korkardım 1 1 biter falan diye ama ev yemez gibi umarım seriden bunu da wonlarız dağıtıma başlarız
Buda wonn rahat oldep atsa korkardım 1 1 biter falan diye ama ev yemez gibi umarım seriden bunu da wonlarız dağıtıma başlarız
hocam daha yolumuz uzun bu adım wonlarsak ahmet hocamı göreceğim diğer adımlarda da devam edicem dağıtıma takip edin yeterli benim içinBenide yazar mısın listeye varsa yer
Eyv. reisimhocam daha yolumuz uzun bu adım wonlarsak ahmet hocamı göreceğim diğer adımlarda da devam edicem dağıtıma takip edin yeterli benim için
Teşekkürler dostumhocam daha yolumuz uzun bu adım wonlarsak ahmet hocamı göreceğim diğer adımlarda da devam edicem dağıtıma takip edin yeterli benim için
Varol dostumhocam daha yolumuz uzun bu adım wonlarsak ahmet hocamı göreceğim diğer adımlarda da devam edicem dağıtıma takip edin yeterli benim için
🤣🤣🤣🤣kadınlar duygusal insanlar, kosova geriye düstüğü icin moralleri bozuldu ve estonya bastırmayı arttırdı. Kadın ruhundan anlamak cok önemli