- 1,770
- 1,075
- 113
6 aydır daha giymedim ama kısmet olur belkiKefende alalımmı kanka malum savaş varya 😁
6 aydır daha giymedim ama kısmet olur belkiKefende alalımmı kanka malum savaş varya 😁
Rusya sıkıntı kanka adamların 6 bin tane atom başlıgı var 😁6 aydır daha giymedim ama kısmet olur belkiTürkiye'den farkı yok her an bomba düşme ihtimali varsa orada da her an deprem olabilir yada ibnenin biri kafayı çekip çekip bizi sokakta bıçaklayabilir
6 bin tane atom başlığını ufacık ukraynaya mı atacak kankaRusya sıkıntı kanka adamların 6 bin tane atom başlıgı var 😁
passaport yok teşekkurler olsa bakılırdıEğer adli sicil kaydınız yok ve en az 2 yıllık pasaportunuz varsa, Türkçe'yi düzgün konuşabiliyorsanız biraz da ortam yapmak istiyorsanız biletler giriş çıkışlar hepsi ayarlanacak şekilde çalışma fırsatı sunuyorum.
Yer :Ukrayna/Kiev
Min. 1k dolar maaş + bonuslar( aylık en kötü 1.5-2k )
09:00/19:00 bilgisayar başından çalışarak
Yol masraflarınız + 2 aylık ev kiranız karşılanıyor
Aylık ödüller
1 - YER MACBOK AIR NERDEYSE FIYATI 2000$
🔥🔥🔥🔥🔥
2 -YER IPHONE SON MODEL 1500-1600$
🔥🔥🔥🔥
3 - YER TABLET FIYATI 1000-1200 APLLE
HAYDI KOLAY GELE
🔥🔥🔥🔥💵💵💸💸💸
Maaşlarınız günü gününe ödeniyor
Buranın asgari ücreti 300 dolar civarı bir mekanda yemeniz içmeniz çok ucuza denk geliyor
Arada bomba düşebilir işin şaka kısmı değil kesinlikle
iş ne derseniz call center - satış
CİDDİ OLARAK DÜŞÜNÜR VE İSTERSENİZ PASAPORTUNUZ ÇIKTIĞI GİBİ BANA BİLGİ VERMENİZ YETERLİDİR.
üzgünüm pasaportsuz geçişe müsaade etmiyorlarpassaport yok teşekkurler olsa bakılırdı
onlyfans hesabın varmıSonra fuhuşa zorlanmayalım
kısmet dostüzgünüm pasaportsuz geçişe müsaade etmiyorlar
sabit haremim var :SDostlar 5 sene Ukraynada yaşadım gerçekten mükemmel ülke. Özellikle Kiev. paranız varsa tipinizde düzgünse abartısız sözlüyorum harem kurarsınız![]()
min hiç iş yapmayan bir insana verilen paradan bahsediyorum 1k olarak ben 1 k almadım aslaDost 1k dolar için kimse oralara gitmez en az 5k dolar olması lazım
İşten bahset kral ne sattiriyolar Türkçe düzgün konuşsun yeter demişsin Türkiye arayıp bizim vatandaslarimi dolandircaz ne bu is🤣min hiç iş yapmayan bir insana verilen paradan bahsediyorum 1k olarak ben 1 k almadım asla