- 11,736
- 9,790
- 113
Dostlar yurtdisi atlarindan anlayan varsa konuya tahminleri alalim
Yazdim da dmden cevaplamadi aktif değildir
Gece aktif oluyor o genelde gelir birazdan 😁Yazdim da dmden cevaplamadi aktif değildir
Gece aktif oluyor o genelde gelir birazdan 😁
9.kosuyu diyorsan 9lu gelmis dost tebrikler ben parasizliktan pas geciyorum maalesef :/Son ayak saratago 9gelirse guzel bir seyler alacaz gibi
Sag ol dost geldi citirdan. Yarin yapariz bir seyler burada olursan9.kosuyu diyorsan 9lu gelmis dost tebrikler ben parasizliktan pas geciyorum maalesef :/
Takip etmek icin gelmeye calisirim zevkli oluyor da kupon yapamicam yine maalesefSag ol dost geldi citirdan. Yarin yapariz bir seyler burada olursan
Ayar cekerizTakip etmek icin gelmeye calisirim zevkli oluyor da kupon yapamicam yine maalesef
Hahaha sagolasin hocamAyar cekeriz
Kendin mi yaptın kuponu dost eski atcilardan kim kaldı 😂 😂Dostlar yurtdisi atlarindan anlayan varsa konuya tahminleri alalim
Atyarisi comdan hazır kupon. 180 liralik. Hic oyle 600 700vermeye de gerek yokmus 😂😂Kendin mi yaptın kuponu dost eski atcilardan kim kaldı 😂 😂
Ne verdi belli oldu mu Tebrikler bu aradaAtyarisi comdan hazır kupon. 180 liralik. Hic oyle 600 700vermeye de gerek yokmus 😂😂
Uyuyordu ama zaten yardimci olmazdim cunku arkadas bu ise iyice bulasti bulasmasina vesile olmak istemiyorum o yuzden yardimci olmazdim.bu en kotu kumar arkadaslar bulasmayin buna sonunuz kotu olur
4,922Ne verdi belli oldu mu Tebrikler bu arada
Güzel vermiş broo sende oynadın mi
4kusurNe verdi belli oldu mu Tebrikler bu arada
Bol şanslar kalipsoDostlar yurtdisi atlarindan anlayan varsa konuya tahminleri alalim
Param yokduki cok dagittim hammina goyem bana 1700 kaldi onuda sabah yok ettim uyudum 😁 param olmayinca bultene hic bakmiyom benGüzel vermiş broo sende oynadın mi