- 5,654
- 17,299
- 113
Turizm bölgelerine git,kestir birisini gözüne.Kolaydı sanki 😂
Not; Gençler evlenmez,orta yaş üstü bulmalısın.
35 üstü
Turizm bölgelerine git,kestir birisini gözüne.Kolaydı sanki 😂
1.5 yıldır vize bekliyorum eskisi gibi kolay değilEvlen git yaşlılar genelde kabul ediyor ölünce mirasta alırsın üstüne ev falan varsa
ABD vatandaşı ile nişanlıyım şuan iyi bir geliri yani iyi bir işi olması lazımNe şartı varmış mesela bro
Hangi ülke dostum1.5 yıldır vize bekliyorum eskisi gibi kolay değil
Meselaevlensen bile bir sürü şart var
gideceğin ülkeye göre araştır. ben ABD için uğraşıyorum nişanlım yazılımcı şuan iş arıyor ABD de belirli bir geliri öncesi lazım beni oraya alabilmesi için ve biraz İngilizce bilmem lazımMesela
Abd yi bilmiyorum.ABD vatandaşı ile nişanlıyım şuan iyi bir geliri yani iyi bir işi olması lazım
zaten Eylül sonunda emekli oluyorum nişanlımın iş bulmasını bekliyorum işi iyi zaten de onu bekliyorum bendeAbd yi bilmiyorum.
Ben avrupadayım.
Ne dil şartı ne başka bişi istediler ben buraya gelirken.
Sadece sicilin temiz olsun yeter.
Lise diploması varsa sınava girip üniversite puan farketmiyor daha sonra oradaki bir universite üzerinden misafir öğrenci gibi 2 yıllık okuyor o 2 yıl içinde de hem çalışma hem oturum izni alıyor toplam maliyeti dil kursuyla birlikte 6 bin euroOkul okumak için nasıl başvuru yapacak
Senin nişanlın ABD li mizaten Eylül sonunda emekli oluyorum nişanlımın iş bulmasını bekliyorum işi iyi zaten de onu bekliyorum bende
evetSenin nişanlın ABD li mi
İngilizce seviyen ne kadar
eh işte öğrenmeye çalışıyorumİngilizce seviyen ne kadar
Çok paran varmı, ben seni Ford transit ile Almanya'ya götürürüm ama sen kasada durucanbeyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Kızı nasıl buldun o zamaneh işte öğrenmeye çalışıyorum
Türkçe biliyorKızı nasıl buldun o zaman
madem İngilizcen yok