Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurt Dışı

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
beyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Dubai kanka vizeni al git turist vizesiyle 1 ay içinde iş bul vizeni iş yeri karşılıyor kimlik oturum izni vs

Enisemir13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,215
499
83
beyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Dil yok , gideceğin yerde tanıdığın yoksa , cebinde yeteri kadar para yoksa , özgüvenin yoksa burada kal , başka da birşey diyemem yıllarca yurt dışında yaşadım , tecrübeli biri olarak söylüyorum , bunlardan biri bile eksikse gitmeden tamamlayıp öyle git

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,077
1,769
113
çevrene sor araştır bulursun 5000 Euro'ya sınırlardan geçiriyor Almanya'ya kadar getiriyorlar ormandan falan yürüyorsun 40/50 dk ama sana orda sahip çıkan olurmu bilinmez iltica işleri zor

Ocrah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,803
488
83
gel gürcistan batum a kimlikle geçiliyor. cebin dolu olsun her işi yaparız

snorkelx13

Tanınmış üye