http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurt Dışı Kargo / PTT

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,985
11,019
113
Arkadaşllar merhaba,

Bugün Amerika New York'a ağırlıkları 16-21 kilo olmak üzere toplamda 37 kilo olan 2 tane koli gönderdim. PTT benden bu işlem için 12.600 TL tahsil etti. Bu sektörde ya da PTT çalışanı var mı aranızda? Bu fiyatlar normal mi? yani neredeyse kilo başına 400 TL para ödedim. İçime oturdu arkadaş, para kolay kazanılmıyor.

Ezbeindarim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
390
178
43
Arkadaşllar merhaba,

Bugün Amerika New York'a ağırlıkları 16-21 kilo olmak üzere toplamda 37 kilo olan 2 tane koli gönderdim. PTT benden bu işlem için 12.600 TL tahsil etti. Bu sektörde ya da PTT çalışanı var mı aranızda? Bu fiyatlar normal mi? yani neredeyse kilo başına 400 TL para ödedim. İçime oturdu arkadaş, para kolay kazanılmıyor.
Sürekli gönderim yapıyor vergi levhan varsa kargo ile anlaşma yapabilirsin,
Aramex bundan çok daha fazla çıkar emin olabilirsin. Umarım PTT kargo da sorun yasamazsin.

Atknctn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
656
113
Arkadaşllar merhaba,

dostum buraya bak fiyatlar çok uygun ve güvenilir https://navlungo.com/

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,985
11,019
113
Sürekli gönderim yapıyor vergi levhan varsa kargo ile anlaşma yapabilirsin,
Aramex bundan çok daha fazla çıkar emin olabilirsin. Umarım PTT kargo da sorun yasamazsin.
yok dostum, kardeşim taşındı oraya. Kişisel eşyalarını falan gönderdim de kg başına bu fiyat çok şaşırttı beni

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,400
25,800
113

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
sen de gitsene tost napıyon burda

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,985
11,019
113
Ole dogru onanilmaz pahali ingiltereye esim kardesine

1000 dolar alim de kardesine 😂 parasi degerli sonucta
yok şimdi bir PTT çalışanı ile konuştum da 2 tane opsiyon varmış orada. bir tanesi acil-hızlı kargo, diğeri ise standart kargo . Acil kargo pahalıymış, diğeri normal fiyat. ama işlemimi yapan memur bunlardan bahsetmedi bana. yarın içinden geçeceğim o arkadaşın

Nur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
137
22
18
Arkadaşllar merhaba,

Nur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
137
22
18
Arkadaşllar merhaba,

Bizde yüzde 40 indirim var kardeşim

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,400
25,800
113
gezmeye gidiyorum zaten. işlerim burada, seviyorum memleketimi. kazan kaynıyor şükür
Hersey gorundugu gibi diil ing america avrupa ulkeleri ole sanildigu gibi mutluluk getirmiyor turkiye hepsinden kat be kat daha guzel her anlmda aslinda.ingilteree 1 ay yasiymzsin.mesela okadar basik karanlik sikici bi ulke yok keza almnyada avusturyada hersey robotlasmis gorundugu gibi diil

Nur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
137
22
18
Arkadaşllar merhaba,

42 kg avustralya ya 12 bin tl ye gönderdik

ShakeLarkin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,133
2,390
113
Arkadaşllar merhaba,

PTT de çalışan arkadaşa sordum ücretlerin normal olduğunu söyledi bir çok kargo şirketinden ucuzmuş ptt