- 1,021
- 376
- 83
Para mı var rakı içelim
Elektronik içelim
Tütüne devam
Elektronik içelim
Tütüne devam
1800 bişeydi dost orda nekadarIqos ne kadar orda
Google de farklı farklı yazıyor hep ondan burayabyazdımgoogledan direk buluyorsun birader foruma girmeye vakte gerek yok
kıbrıstan türkiye ye 3 şişe içki hakkın var. elektronik sigara yasak olduğu için ülkemize sokmak yasak. risk alıp yanına alabilirsin ama kontrolde bulurlarsa el koyarlar.Google de farklı farklı yazıyor hep ondan burayabyazdım
Burda satışı yok diye biliyorum dostum ne zaman geleceksin belki ben isteyebilirim1800 bişeydi dost orda nekadar
Elektronik sigarayla gidip gelenler var onlar nasıl yapıyo burda iqos içen adam yanında götürüp getiriyo meselakıbrıstan türkiye ye 3 şişe içki hakkın var. elektronik sigara yasak olduğu için ülkemize sokmak yasak. risk alıp yanına alabilirsin ama kontrolde bulurlarsa el koyarlar.
ben 2 gün önce kıbrıstan geldim. güncel kuralları ondan dolayı biliyorum. elektronik sigara türkiyede yasak. o yüzden satmak yada yurtdısından getirmek yasak. içen çok , onlarda bazı tobacco shoplarda satılıyor kaçak olarak ordan temin ediyor. fiyatlarıda ortalama 250 tl. kıbrıs fiyatı 850 tl (karton). bende arkadaşıma getirdim 16 paket. kıbrıs çıkışında sorun yok, türkiye girişinde xray den geçiyor valizler. ben elimde poşetle geçirdim şans işte aramadılar. şüpheli gördüklerini arayıp el koyuyorlar.Elektronik sigarayla gidip gelenler var onlar nasıl yapıyo burda iqos içen adam yanında götürüp getiriyo mesela
Anladım dostumben 2 gün önce kıbrıstan geldim. güncel kuralları ondan dolayı biliyorum. elektronik sigara türkiyede yasak. o yüzden satmak yada yurtdısından getirmek yasak. içen çok , onlarda bazı tobacco shoplarda satılıyor kaçak olarak ordan temin ediyor. fiyatlarıda ortalama 250 tl. kıbrıs fiyatı 850 tl (karton). bende arkadaşıma getirdim 16 paket. kıbrıs çıkışında sorun yok, türkiye girişinde xray den geçiyor valizler. ben elimde poşetle geçirdim şans işte aramadılar. şüpheli gördüklerini arayıp el koyuyorlar.
Sen napıyordun buralardaben 2 gün önce kıbrıstan geldim. güncel kuralları ondan dolayı biliyorum. elektronik sigara türkiyede yasak. o yüzden satmak yada yurtdısından getirmek yasak. içen çok , onlarda bazı tobacco shoplarda satılıyor kaçak olarak ordan temin ediyor. fiyatlarıda ortalama 250 tl. kıbrıs fiyatı 850 tl (karton). bende arkadaşıma getirdim 16 paket. kıbrıs çıkışında sorun yok, türkiye girişinde xray den geçiyor valizler. ben elimde poşetle geçirdim şans işte aramadılar. şüpheli gördüklerini arayıp el koyuyorlar.
3 günlük tatil diyelim dostum.D
Sen napıyordun buralarda