- 64,185
- 29,652
- 113
Rahat biterde sen hiç rahat değilsin reis, 😂7-5 murant çok güzel 1 er tane daha at 2. Yarı rahat bitsin
Rahat biterde sen hiç rahat değilsin reis, 😂7-5 murant çok güzel 1 er tane daha at 2. Yarı rahat bitsin
Yok Ya rahatımRahat biterde sen hiç rahat değilsin reis, 😂
Curry gelir son macta cok rahat geldi.klayada oynayabilirdin 27 aciyorlar genelde 30u geciyorYok Ya rahatımgelicek kupon inanıyorum sadece minasıttadaki oyuncuyu tanımıyorum ezbere oynadım onu
Curry e gıcık olduğum icin oynamadım goldene
Edwards 30 ları rahat geçiyor gelirYok Ya rahatımgelicek kupon inanıyorum sadece minasıttadaki oyuncuyu tanımıyorum ezbere oynadım onu
Curry e gıcık olduğum icin oynamadım goldene
Hadi inşallah ilk def aizlicem o adamı bakalımEdwards 30 ları rahat geçiyor gelir
Aynen yapicak gibi keske td koysaydin en kotu 8 orandi8-7 murray çok rahat trple yapcak agaaa be keske elim kaysaydı 😂verseydim
Aga bu kadar olduğunu bilsem adamın verirdim valla tek maç ona verirdim şimdi rahat rahat izlerdimAynen yapicak gibi keske td koysaydin en kotu 8 orandi
Gelir o Edwards ı izle senEmbiid çok K tüydü Ya gerçi gene de 7 katkı verdi de. 2. Yarı 21 lazım Embiid
Bnce td cepdeAga bu kadar olduğunu bilsem adamın verirdim valla tek maç ona verirdim şimdi rahat rahat izlerdim