- 6,807
- 3,116
- 113
Tebrikler r
Baba bu phoenix bırak sen memphisi yenmeyi houstonı yenemezWonnnnn
Haklısın valla kardeşim ne oynuyor beeBaba bu phoenix bırak sen memphisi yenmeyi houstonı yenemez
Canını yerim senin maşallah kardeşimeDiğer limitli sitede sinirden hayatımda ilk defa oynuyorum ruleti 1500 x e.denk gelmişim verdiğine bakın offff deliriyprum
iyi ballısın heDiğer limitli sitede sinirden hayatımda ilk defa oynuyorum ruleti 1500 x e.denk gelmişim verdiğine bakın offff deliriyprum
Vov daim olsun dostDiğer limitli sitede sinirden hayatımda ilk defa oynuyorum ruleti 1500 x e.denk gelmişim verdiğine bakın offff deliriyprum
Yeminle var ya öyle iyi oldu ki offfCanını yerim senin maşallah kardeşime
Allah kalbine göre veriyor işte maşallahYeminle var ya öyle iyi oldu ki offf
Masallah tmm kanka aldifini aldin simdi yarin iyi bi mekanda ye 😐Diğer limitli sitede sinirden hayatımda ilk defa oynuyorum ruleti 1500 x e.denk gelmişim verdiğine bakın offff deliriyprum
Cok sevindim kankaYeminle var ya öyle iyi oldu ki offf
5 dakika ortalıktan kayboldun birşeyler olduğunu tahmin etmek gerekirdiYeminle var ya öyle iyi oldu ki offf
3 tl az olmuş 1500x e yılda 1 gelir o 10 tl olaydı bariHala şoktayım vallahi adam ohooo filan bağırdı dedim noldu baktım vurmuş
Tüh sorma ya double vardı +2 keske ona elim değseydi be3 tl az olmuş 1500x e yılda 1 gelir o 10 tl olaydı bari![]()