- 14,934
- 5,122
- 113
Bizi görmene gerek yok çek paranı yat sen bilirsin yinedeAga valla gelmede bildiğin Çek sık kafaya derecedeydim şimdi anakarana döndüm 300 karla 1 maç daha bilip yatacam sizide göreyim beyler inş gelsin
Bizi görmene gerek yok çek paranı yat sen bilirsin yinedeAga valla gelmede bildiğin Çek sık kafaya derecedeydim şimdi anakarana döndüm 300 karla 1 maç daha bilip yatacam sizide göreyim beyler inş gelsin
Sen zararini kurtardin ya yeter kankaAga valla gelmede bildiğin Çek sık kafaya derecedeydim şimdi anakarana döndüm 300 karla 1 maç daha bilip yatacam sizide göreyim beyler inş gelsin
Altın vuruşu yap artık tam zamanıAga valla gelmede bildiğin Çek sık kafaya derecedeydim şimdi anakarana döndüm 300 karla 1 maç daha bilip yatacam sizide göreyim beyler inş gelsin
Bol şans2. Çeyrek Memphis 30.5 üstü takım
Bol sans2. Çeyrek Memphis 30.5 üstü takım
Son kursun gelirse 500 kar alırımÇek yat ya biz battik sen batma
Bol şans2. Çeyrek Memphis 30.5 üstü takım
Zararın varsa kimseyi görmeme gerek kardeşim güzel düşüncen için eyvallah ama önce kendini düşünAga valla gelmede bildiğin Çek sık kafaya derecedeydim şimdi anakarana döndüm 300 karla 1 maç daha bilip yatacam sizide göreyim beyler inş gelsin
Eyw aga, o adi şerefsiz gelse 4 K kardaydım Young yaktı beni bitirdiZararın varsa kimseyi görmeme gerek kardeşim güzel düşüncen için eyvallah ama önce kendini düşün
Yazdığın gibi gelsin bakalım2. Çeyrek Memphis 30.5 üstü takım
Bu çeyrek ya da 3. Çeyrek bı 35 atari var da inş bu çeyrek atar2. Çeyrek Memphis 30.5 üstü takım
İnşllah aga@YuMii01 dost bol şanslar o şans dönecek bir gün emin ol![]()
Hatirlatma yaEyw aga, o adi şerefsiz gelse 4 K kardaydım Young yaktı beni bitirdi